Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - OTOK- moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

OTOK- moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 287288289290291 374>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2009 u 20:57
Briši poruke smile107ja se satrala pisajući a onosmile229
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2009 u 20:50
jeste predivna,al meni je u plavi aster!
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2009 u 19:50
Predivna je cikasica..smile107
Na vrh
nuna View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 812
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nuna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2009 u 18:49
Prekrasna cikasica
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2009 u 18:47
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Niho, Niho, kad tvoja cikasica bude ovako cvala (za jedno 20 godina) onda mi se javi

-------------------- Zaboravila sam reći da ima dosta sličnosti sa mojomsmile156----------- legenda si . E ovakvi nas treba više bitiLOLLOLLOL
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2009 u 18:46
smile39--------smile39..............smile232- E ovo je previše stvarno
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2009 u 17:20
Niho, Niho, kad tvoja cikasica bude ovako cvala (za jedno 20 godina) onda mi se javi

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2009 u 16:57
Et opet bila a nigdje cikas palme kod tebe-sad odesmile115
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2009 u 12:00
Predivno Otok, a tek plavi zvjezdana, naprosto izmišljena plava bojaSmile
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2009 u 11:46
Zvjezdan i dalija su moji favoriiti!
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2009 u 19:37
Krasno Otok,...uživam u tvom vrtu svaki puta kad "dođu" nove fotkice! Scaveolu obavezno spremi....šteta bi bilo da propadne.....a tako ti je lijepa! smile71
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2009 u 18:54
Cvijeće je prekrasno ali i ono sve zeleno.
Već vidim da ću na proljeće morati u investicije za nove vaze.
Prepoznajem tvoje biljke, koje sam složila po tri skupa... pa kad se razrastu - selidba svatko u svoju "kuću"!Big%20smile
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2009 u 18:44
Ovi plavi zvjezdani su ti predivni,uvijek me ostavi bez daha njihova nijansa plave boje!smile93
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2009 u 14:04
cvijece ti je preljepo , a tek lukovice pa tu ima svacega a tek kad to procvateSmile
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2009 u 11:34
Ako nisi sigurna da  je ne bi mogla sačuvati unesi je u kuću ako ti je malo rizićna. Tako i ja radim sa nekima za koje nisam sigurna da će prezimiti
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2009 u 20:52
Po svim vrtovima zvjezdani sada prednjače, moji su tek krenuli, pogotovo visoki jer nisu baš na suncu

ali sad su krenuli, ima i plavih i bijelih

a ovaj niski mi je baš krasan

i jedna dalija - zadnja za ovu godinu

scaveola ne cvate više bujno, ali možda je uspijem sačuvati

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2009 u 18:41
Niho, pa ti znaš da kod mene nema prave zime, mi smo ti zimi na 7-10 stupnjeva, osim ako nas zima baš ne iznenadi. Tako da su moje cikasice uvijek vani i zalijeva ih kiša.
Pitaj malo Flaviju ili neke druge cure s kontinenta što rade s cikasicama zimi.
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2009 u 18:39
vrt a i lukovice su ti jako lijepeClapClap

posebno me zanimaju muscari plumosum, da li i oni cvatu u proljeće?....tu kod nas ih nisam vidjela.......

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2009 u 18:11
hajde mi kaži sad za onu moju cikasicu . Kod mene još malo pa će biti prava zima -gdje da je stavim -i kako da je zalijevam-i samo ću ti reći da još nisam odustala od tvoje -uvijek mi je sve nekako tvoje drago a nju željno još uvijek čekam pa makar i mali picmoljaksmile213
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2009 u 20:29
imas bas krasan vrt...super je to svasta nestosmile120
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 287288289290291 374>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,844 sekundi.