Moj vrt seoski |
Odgovori | Stranica <1 2728293031 66> |
Korisnik | |
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
iskreno, jako mi se sviđa tvoj ćup. Još kad znam da si ga sam izradio- vrijedno divljenja!
Što se tiče prijenosa - organiziraj radnu akciju i mi cvjetoljupci ćemo doći.....
|
|
Sponzorirani linkovi | |
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cup je super..al i sve u tvom vrtu je super..ove stazice,cvijece,detalji ma bas je odlicno...pravi mjstor...
|
|
kamilica
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gogo tvoja hacijenda je pravi raj za umorne duše. Lasta super izgleda.
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super je ćup, volim sve što je od prirodnih materjala, bravo Gogo
|
|
život je more
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dragi Gogo, oduševio me tvoj rad, svakako mislim da mogu reći, umjetnički.
Krasno će izgledati u tvojem prekrasnom vrtu, jer djeluje tako prirodno i ostavlja dojam mirnoće i sklada.
Bravo maestro.
|
|
Željka23
Odrastao grm Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ćup izgleda super!
|
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
....došla sam tiho.....sjela na jednu od one dvije stolice....zamotana u deku....s toplim čajem u ruci....da se odmorim od svega...hvala što si me pustio da budem tu....tT
|
|
mali gogo
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo naprijed, ali dobro se utopli.
Grozno je hladno, puše vjetar kao lud. :)
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I meni se sviđa ćup, sad me interesira gdje će mu biti mjesto, kako će se sa čime ukomponirati ali i to ćemo mi vidjeti Majstore
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
mali gogo
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo ga, ćup ofarban i postavljen na mjesto. Još samo moram posadit par maćuhica da ga krase ovu jesen.
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako mi se sviđa ćup, svaka čast na izradi..još kad dođu mačuhice bit će za 10.
|
|
mali gogo
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala!
Sad maćuhice za zimu i rano proljeće, a iduće godine slapovi surfinija. To bi moglo bit jako zgodno za vidjet.
|
|
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gogo majstore!
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zvat ću te kad zapnem u izradi, budi mi blizu
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znaš što frajeru nisi fer, osjećam se sa svakom slikom ko da mi pozivnicu šalješ. Ali svejedno popiti ću ja kavicu jednom na onoj terasici. Ćup je prekrasan, probaj ukomponirati i šarenolisni bršljan.
|
|
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mali Gogo....čestitke za ćup , stvarno je lijep ....a lijepo je i u tvom vrtu! Često pogledam tvoju temu, ali ne komentiram uvijek! ..idem sad malo pogledati na drugu temu kako je tekla izrada.... |
|
zvrk
Odrastao grm Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pogledala sam kako si detaljno napravio cup.Svaka cast, bilo je to dosta posla !
|
|
Tija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ćup čim duže gledam sve mi je ljepši i zbilja ne izgleda ko "ovogodišnja proizvodnja" meni ti to više liči na neku bucastu amforu u kojoj su Rimljani stavljali crno vino ili maslinovo ulje. Ma jesi ti to nama podvalio neki nalaz iz Vučedola???
|
|
mali gogo
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hehe, dobra si. Al vučedolska kultura je malkice starija od Rimljana. Možda siroti nisu ni znali za vino , a za masline sigurno nisu znali ovdje u Panoniji.
Zadnji put sam bio na Vučedolu kad sam bio visok otprilike kao taj moj ćup.
Vidiš, mogao bih se jedan dan zaletit da vidim je li taj lokalitet obnovljen nakon rata.
Nekad je to bilo prekrasno izletište za radničku klasu ovih krajeva, hehe. Slično kao Jankovac, Zvečevo, Velika, Kamensko s onim ogromnim Bakićevim spomenikom narodu Slavonije (U to vrijeme je to bila najveća apstraktna skulptura na svijetu. No tijekom rata je završila kao sekundarna sirovina . Dijelila je nažalost sudbinu većine antif. spomenika Slavonije).
Neka od izletišta su obnovljena, a neka su još uvijek zgarišta, nažalost.
Znači morao bih malo do vučedola kad se smiri vrijeme. Dobro da si me podsjetila .
|
|
|
|
Tija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...ma što bi ti bez mene ?
(hvala na satu povijesti, skužila sam kakvu sam glupost napisala, ah ja sam samo žena, ali više se ne mogu ni na "plavušicu" izgovarati jer više nisam)
|
|
Odgovori | Stranica <1 2728293031 66> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |