Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Iris - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Iris - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2728293031 49>
Korisnik
Poruka
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2009 u 13:44
a evo i cijelo dvorište
još je premalo toga rascvjetano...al bit će Smile
stup od struje zanemarite Tongue jednom ćemo nadam se i njega preseliti na zgodnije mjesto

a ovo je livada iza kuće...tu bi trebao jednom biti voćnjak i cvijećnjak....samo pooolako Wink

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2009 u 14:34
Savršeno .Imaš lijepi prostor za sadnju.
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2009 u 14:58
a ovo je ispred barake.......ružmarin, lavanda, kadulja, tustike i par ruža
u bačvama ima posijanog cvijeća ali se još ne vidi

Na vrh
pčelica7 View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 1966
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pčelica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2009 u 15:52
ovako mi se sviđa kad su cila dvorišta na fotkama, super ti je lavanda, ružmarin, kadulja...a oni kameni zid kad vidim, uh odma se sitim svog djetinjstva (još ako je ono trišnja pored njega) kako smo se pentrali ka dica
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2009 u 15:54
Iris imaš dobro prostora za sadnju cvića, za formirati kamenjare baš lipo.
Čekam šta će izviriti iz bačava.
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2009 u 17:43
je vanja prostora ima...samo da sam ja malo vrijednija Tongue al ja to radim poooolako i za gušt.....pa ćemo na prave rezultate jooooš pričekati

iako trenutno nije najsjajnije izdanje vrta ja sam baš danas dobila volju da ga poslikam iz raznih kutova Big%20smile

pa evo još nekoliko pogleda sa raznih strana

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2009 u 17:50
ove grane što vidite zabodene po zemlji su pokušaj da spriječim pse da pogaze posijano cvijeće Big%20smile

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2009 u 17:52

i dosta za ovaj put
nastavak kad se nešto rascvjeta Smile

Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2009 u 19:29
Iris radiš kako kažeš polako, to će onda i biti divota za gledanje, jer imaš vrimena za razmišljanje di ćeš šta posaditi da to ne bude zbrda zdola.

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2009 u 19:34
Slažem se sa pčelicom,i ja volim ovakve slike,cijelog dvorišta.
Prekrasno ti je dvorište Iris,koja bude to ljepota kad se sve rascvate ako je već sad ovako lijeposmile39smile79
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2009 u 19:45
ja uvijek kažem: uzeti u obzir ko je radio pa onda ocjenjivati kako je napravljeno LOL

može to i bolje i bit će bolje....još uvijek nisam nabavila sve cvijeće i grmove koje sam isplanirala
zasad je glavna mana što nema stalno nešto što cvijeta....al popravit ćemo to Big%20smile
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2009 u 19:52
Za to su ti idealne maćuhice,Iris.Cvatu sve ok ljetnice ne počnu sa cvatnjom.I ovako"zeleni"ima svoje čariWink
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2009 u 19:57
Imaš lijepog prostora za raznovrsno cvijeće.Bit će toga (ako psi ne pogaze!).Tebi psi, meni mačke ....Cry
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2009 u 20:03
Stvarno imaš puno prostora a i čeka te puno posla
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2009 u 21:01
joj iris ona perunika je boli glava!
a za vrt ne brini - sve će s vremenom doći na svoje...
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2009 u 21:07
Iriis,predivno,vidi se veliki pomaka,od unazad par godinica.Super si ovo sredila.Vidi se trud i znoj...
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2009 u 21:27
Lijepo ti je tvoje zeleno dvorište, još kad provire cvjetići ...smile55
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2009 u 23:21
No tak, napišem skoro do kraja post i onda mi mačka skoči i stisne esc LOL
Uglavnom, lijepa je i zelena faza u vrtu, pogotovo u proljeće kad je sve baš praf zeleno. I ja planiram kako napraviti gredicu da cvate cijele godine, ispred kuće sam čak nekak i uspjela, ali iza još ima posla Tongue
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2009 u 08:03
Iris, baš je lijepo ovako zeleno, a vidim bit će i šareno..
Na vrh
Baka Bea View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2451
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Baka Bea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2009 u 09:09
Iris, nisi draga ti ništa pobrkala nego ja (oprosti, moj grijeh, moj preveliki grijeh). Prvo, ispravit ću prvom prilikom. Drugo, pogriješiti nije teško kad imam ne znam ni sama koliko križanaca, pa ću sad kad cvatu fotić u ruke i krenuti u fotosafari. Označit ću ih brojevima, s plastičnim etiketama se pokazalo neučinkovito. Nadam se da ti se i ova dopada, naime najviše je tražena. Hoćeš žutu sa svijetlim laticama ili tamniju, visoke, srednje ili niske. poz....   
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2728293031 49>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.