Iris - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 49> |
Korisnik | |
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a evo i cijelo dvorište
još je premalo toga rascvjetano...al bit će
![]() stup od struje zanemarite
![]() ![]() ![]() ![]() a ovo je livada iza kuće...tu bi trebao jednom biti voćnjak i cvijećnjak....samo pooolako
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Savršeno
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
a ovo je ispred barake.......ružmarin, lavanda, kadulja, tustike i par ruža
u bačvama ima posijanog cvijeća ali se još ne vidi
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
ovako mi se sviđa kad su cila dvorišta na fotkama, super ti je lavanda, ružmarin, kadulja...a oni kameni zid kad vidim, uh odma se sitim svog djetinjstva (još ako je ono trišnja pored njega) kako smo se pentrali ka dica
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Iris imaš dobro prostora za sadnju cvića, za formirati kamenjare baš lipo.
Čekam šta će izviriti iz bačava. |
|
![]() |
|
je vanja prostora ima...samo da sam ja malo vrijednija
![]() iako trenutno nije najsjajnije izdanje vrta ja sam baš danas dobila volju da ga poslikam iz raznih kutova
![]() pa evo još nekoliko pogleda sa raznih strana
|
|
![]() |
|
ove grane što vidite zabodene po zemlji su pokušaj da spriječim pse da pogaze posijano cvijeće
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() i dosta za ovaj put
nastavak kad se nešto rascvjeta
![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Iris radiš kako kažeš polako, to će onda i biti divota za gledanje, jer imaš vrimena za razmišljanje di ćeš šta posaditi da to ne bude zbrda zdola.
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Slažem se sa pčelicom,i ja volim ovakve slike,cijelog dvorišta.
Prekrasno ti je dvorište Iris,koja bude to ljepota kad se sve rascvate ako je već sad ovako lijepo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ja uvijek kažem: uzeti u obzir ko je radio pa onda ocjenjivati kako je napravljeno
![]() može to i bolje i bit će bolje....još uvijek nisam nabavila sve cvijeće i grmove koje sam isplanirala
zasad je glavna mana što nema stalno nešto što cvijeta....al popravit ćemo to
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Za to su ti idealne maćuhice,Iris.Cvatu sve ok ljetnice ne počnu sa cvatnjom.I ovako"zeleni"ima svoje čari
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Imaš lijepog prostora za raznovrsno cvijeće.Bit će toga (ako psi ne pogaze!).Tebi psi, meni mačke ....
![]() |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Stvarno imaš puno prostora a i čeka te puno posla
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
joj iris ona perunika je boli glava!
a za vrt ne brini - sve će s vremenom doći na svoje...
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Iriis,predivno,vidi se veliki pomaka,od unazad par godinica.Super si ovo sredila.Vidi se trud i znoj...
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Lijepo ti je tvoje zeleno dvorište, još kad provire cvjetići ...
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
No tak, napišem skoro do kraja post i onda mi mačka skoči i stisne esc
![]() Uglavnom, lijepa je i zelena faza u vrtu, pogotovo u proljeće kad je sve baš praf zeleno. I ja planiram kako napraviti gredicu da cvate cijele godine, ispred kuće sam čak nekak i uspjela, ali iza još ima posla ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Iris, baš je lijepo ovako zeleno, a vidim bit će i šareno..
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Iris, nisi draga ti ništa pobrkala nego ja (oprosti, moj grijeh, moj preveliki grijeh). Prvo, ispravit ću prvom prilikom. Drugo, pogriješiti nije teško kad imam ne znam ni sama koliko križanaca, pa ću sad kad cvatu fotić u ruke i krenuti u fotosafari. Označit ću ih brojevima, s plastičnim etiketama se pokazalo neučinkovito. Nadam se da ti se i ova dopada, naime najviše je tražena. Hoćeš žutu sa svijetlim laticama ili tamniju, visoke, srednje ili niske. poz....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |