Hosta - Funkija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 37> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moon pa tvoje hoste su prave ljepotice, sve su predivne, a izgledaju tako živo i zdravo, valjda kod tebe nema puževa. Ipak glasam a onu što ima jako puno bijeloga, posebna mi je baš
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Nadam se da puževi neće doći. Znaš ono s talogom crne kave, pospeš sve uokrug hosti i puž neće preko prijeći
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Moon, ova slika ostavlja bez daha!
|
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
FLORAMYE hvala, dok su hoste ovako lijepe i dok još nisu napadnute i izrešetane, vrijedi ih još malo poslikati
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Moon, na ove zadnje slikice se ne može ostati šuteći. Zaista, zaista prekrasno. Imam i ja nekoliko lijepih, velikih, moram hiiitno naučiti stavljeti slike.
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
moon, divne su ti, šteta bi bilo da nam ih ne pokažeš. neka malo i mi uživamo u pogledu na njih!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Ovo su stvarno slike za časopis ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Zaista su prekrasne! Tako su zdravo zelene!
![]() |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
Hvala svima, slikice su tu da svi možemo uživati
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
A tko izrešeta hoste, puževi? Sada su stvarno predivne, pogotovo na zeleno/zelenoj podlozi. To si jako lijepo posložila.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
anabistrica, da, puževi obožavaju hoste, nažalost. Hvala na pohvalama zelenih prekrivačica tla
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Triša, i ti imaš lijepu kolekciju hosti.
![]() moon, tvoje tako lijepo bujaju bez puževa i mogu reći samo - wow. Ja sam moje dvije sirotice zaokružila pepelom, a nađe se ponekad i talog od kave. Još ne vidim nagrižene listove, ali puževa ima jako puno. Ovdje sam ih spazila kako pomalo proviruju. Dobila sam ih od jedne dobre duše na druženju. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
Silvy...ooo i tvoje su krenule,dobro si me podsjetila za pepel, nažalost, i kod mene su počeli puževi grickati
pčelice7..odlično da si postavila sliku forumašice Nise jer joj je hosta prekrasna i šteta bi bilo nevidjeti ju |
|
![]() |
|
Moon, možeš li napisati imena za svoje hoste?
|
|
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Rijeka
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Nisina je krasna i bujna.
moon, krenule su, ali su im već listovi slomljeni od grickanja puževa. Ne znam što ću s njima, a stalno ih berem "kao gljive poslije kiše". ![]() Mira K. predivna je. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |