Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj prvi vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj prvi vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2728293031 184>
Korisnik
Poruka
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2009 u 16:13
Ja unaprijed priznajem da će ovaj moj post, a zbog slike, biti kandidat za najluđi post ovog foruma Confused , ali baš se tu na toj slici vidi kako bi ti mogla ljepiti te pločice koje mogu biti strgane ili izrezane. Smile 

Sretno s rezancima, a za večeru - juhica!!!!

Poslije može i ova tortica za desert. Ja dolazim LOLLOL !! A i cure i dečki s foruma , uvjerena sam, također!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2009 u 18:19
 Nije uopće suluda ideja, torta izgleda fenomenalno. Bilo bi dobro poljepiti tako samo treba mi jako spretna ruka. Ako bude kao moje farbanje fuga ( između pločica), neće biti dobro. Prije par godina sam imala pozljedu glave pa ništ više nije kao prije, sad su mi djela kao Pikasova.LOLLOL
LOLRezanci su bili veliki, ne za juhu. Sa pancetom, peršinom i crvenim lukom. Dragi je sve počistio sa pijata. A meni je ostalo samo ovo. Kao i uvijek.

Pišem u jurnjavi, šibam u vrtni centar(ako radi) i dućan. Tražim aroniju, ljekovito drvo. smile219   Jurim, možda radi vrtni do 7 sati.
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2009 u 19:40
hahahahahah što me ženska glavo nasmija i požuri da ne bi ostala bez kojeg cvijetićasmile96
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2009 u 22:08
Smrcko, što si vrijedna!
stani malo, uživaj - sve ti je prekokrasno!smile55
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2009 u 22:42
Ma Niho ništa mi se nije svidjelo. Kupila 6 niskih pomidora, 3 terakotna pitara, jedan mirišljivi cvijet kao menta ( uslikam ), neopitroid i ništa drugo. Nešto mi je raspoloženje palo. Još mi je MM pozlijedio cvijet, nisam mu ništ komentirala, smotan, smotan. Što bi da mi pokosi kao Bakin M?

Hvala Bergenija stvarno se trudim, pa kako bude bude. Ma naodmaram se više neg što radim, od ovog vremena se ništ ne može .
smile78
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2009 u 02:12
Ovo sam danas uzela u Brodokomercu 4kn, zna li netko što je to?

Danas kupljeno u Brod.

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2009 u 02:15
I ovo me zanima kako se zove? Miriše po ...na vrh mi jezika...metvici...
Ovaj cvijet je MM malo našutirao, ali evo živ je.

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2009 u 02:17
Verbena raste ,a muškatla se oporavlja od zime ( kako je to čarobno).

Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2009 u 07:23
Originalno poslano od člana smrcko smrcko napisao:

I ovo me zanima kako se zove? Miriše po ...na vrh mi jezika...metvici...
Ovaj cvijet je MM malo našutirao, ali evo živ je.

tamjan
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2009 u 08:28
Kakva super ideja upotrijebiti crijepove uz rub cvjetnjaka Clap!

Drago mi je da ti je hortenzija prezivjela zimu Tongue(nisam znala da su tako osjetljive, ja je nemam pa nemam iskustva).
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2009 u 08:39
Ovo sivo na prvoj slici je cinerarija maritima (zovu je i pepeljuga), ovo što miriše mislim da je tamjan
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2009 u 09:01
Šmrcko vrt je sve ljepši. Kombinacije boja su Thumbs%20Up
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2009 u 01:24
Hvala vam na pohvalamaEmbarrassed. Danas sam radila po kiši.
 Našla sam Aroniju, nisam je stigla slikati, sutra. Cijena 88 kn.
Kupila sam nekakvo ukrasno cvijeće i travu acorus gramin. Slikat ću sutra, nisam stigla danas.
Kupljene su daske za moj prvi kontejner povrća. Ako vrijeme dozvoli sutra će biti pripremljen.
Hvala na identifikaciji biljaka.Wink
Trava je slična ovoj. Ta biljka mi je bila odavna želja, ali sam zabrinuta jer traži puno vode, a ja neću biti tu svaki dan.

Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 750
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2009 u 07:05
Smrcko, pa tebi ni kisa ne smeta. Radis punom parom.
Imas jako puno ideja i vrt ti je sve ljepsi.
Samo tako nastavi.
pozdrav iz Norveske
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2009 u 08:06
LOLŠmrcko, crtić o sloniću s velikim ušima započinje scenom : rode koje lete i nose  životinje bebe... a tekst ide otprilike: Ni kiša, ni snijeg, ni vjetar, ni oluja.... im ne smeta u vršenju njihovog zadatka!
Ti si kao te rode!Big%20smile
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2009 u 17:01
aroniju si platila ko suho zlato! U rasadniku Milić su bile po 25kn ali ih je trebalo uzeti bar 4 za narudžbu. Ali neka,bar sad imaš i nju
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2009 u 22:04
Da kao roda sam, i danas sam radila po kiši i ledu. I nije mi žao, ali mi je glas sve promukliji.

Aronija je poskupa,  ali je duplo manja samo 20 kn jeftinija. Ljepota ima svoju cijenu. Ma sretna sam da sam je uopće i našlaThumbs%20Up

Iskopala sam još jednu kamenčinu, moram ga ukrasiti kad konačno nešto od posijanih biljaka naraste.

Staviću neke slikice malo poslije. MM je jako ljut na nered po kući, tj bijesan. Sad sam obećala idem radim , ali ako se naljutim na njega
Ma neću ga istuć ,dobra sam jaLOL. Sutra ću dobiti fotelju i izbaciti trosjed na kojem sam surfalaCryCryCry, tj ležala surfajući. Da povećam prostor.Wink
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2009 u 22:35
Originalno poslano od člana smrcko smrcko napisao:

Čuvarkuća sa druge strane ćupa.

U panju.

Sa ovim panjem si me totalno zbunila. Znam da si mojem dvorištu komentirala da si si našla panj u šumi i da ga trebaš dovući, a onda uslikaš panj koji je već posađen i lijepo razrašten cvijećem, a ja ostala zijevati- šta je sad to..... Otkrij mi tajnu , jel to panj sa prve stranice, ako je onda se fenomenalno popunio sa biljkicama Clap.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2009 u 22:49
Je to je taj panj sa početka, ne stignem ga malo urediti, ali bit će i to. Želim još jedan panj i vidjela sam ga potred puta, ali kiša je i kad se to natopi teško je kao stijena.  Takođe bi i u njega stavila čuvarkuće izgleda da si pašu.Drago mi je da ti se sviđaWink
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2009 u 23:33
Urediti????? Pobogu što imaš u njemu uređivati, super je ovako...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2728293031 184>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.