Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori | Stranica <1 2728293031 370> |
Korisnik | |
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Proljeće rekla si da su tamo ispod Velebita zalasci sunca najljepši i ja sam uhvatila jedan i stvarno je prekrasan
|
|
život je more
|
|
Sponzorirani linkovi | |
dzomba
Trajnica Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cestitam za polozeni ispit a zalazak sunca je prelijep!!
|
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti Dzo!
|
|
život je more
|
|
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U subotu je još puhala bura, ali jučer je bilo prekrasno vrijeme, taman da posadim nove biljčice od Fermine, anemone od Korijenka i lukovice od SilveK i puno im hvala svima, ovo je baš super što se razmjenjujemo, mislim da neke biljke nikad nebi imala da nema foruma.
Evo malo sličica što je sve procvjetalo dok me nije bilo doma i neke nove biljke u mom vrtu. Roza margareta je neumorna, stalno cvate Jaglaci Ukrasna dunja Ukrasni kupus je procvjetao, bit će sjemenki Magnolija od pupa do cvijeta Zumbul Ruže sam orezala prije deset dana, a ona opet cvate Kamenjarke Armeria maritima Vinca Njevica cvate od 11. mjeseca, malo se prorjedila, ali još uvijek je rascvjetana i ostići ...samo se šire, posadila sam ih još par da prekriju cijelu padinu |
|
život je more
|
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana cvijeće je prekrasno ali onaj zalazak je fantastičan...hvala na njemu
|
|
zagorka
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm Pridružen: 12 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 688 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pre-kra-sno !!
kod mene je proljeće tek na početku a kod tebe sve takoooo divnoooo rascvalo |
|
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana zalazak sunca kao izmišljen, a cviće fenomenalno.
|
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana, ovdje su riječi suvišne
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Raduje me da ti je magnolija procvala. A ljeti joj prekri zemlju, pliz ...
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
seni
Mladi grm Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana, tek sada vidim da si bila blizu mene. Hvala na pozdravu. Deset godina sam išla na posao u Starigrad. Jednom sam, dok sam vozila Renault 4, zbog bure stala ispred mosta i plakala od straha kako ću preko. Na kraju sam se vratila kući. Malo kasnije bura je na mostu prevrnula kamion i taj dan su prvi put zatvorili most. Kasnije sam morala svaki put , kad bi zatvorili most, oko Novigradskog mora i umjesto 22km do posla morala sam 75km u jednom smjeru. Spasila sam se otkad radim u svom mjestu.
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da znaš da sam sve manje ljubomorna,sad se samo divim,jer je i kod nas polako počelo cvasti,svašta-nešta
Ok,margarete,ruže,ostići...to ću još dugo sliniti po tvojima,no proljetno je počelo.
|
|
dzomba
Trajnica Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala tebi na ovim liepim slikama...glava me boli cijeli dan ali bas sam e odmorila uz tvoje slike ...prelijepo...
|
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
Mamaa
Neukroćena biljka Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Taman se poradujem kad vidim neki usamljeni cvjetak kod sebe, svratim k tebi i ostanem frapirana ljepotom i rascvjetane bajke
|
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam svima.
Onaj zalazak sunca je stvarno bio fantastičan, čak puno bolji nego je ispao na slikama. Hoya, jako se radaujem magnoliji, davat ćeš upute ovo ljeto, ako preživi prvo ljeto onda ćemo dalje lako. Seni kažu da u Bolu zbog Vidove gore puše jedna od najjačih bura, ali ovo kod tebe je nešto posebno, hotel se doslovno tresao, a kroz ključanicu je fijukalo. Žao mi je da se nismo vidjele, ali nisam imala vremena. Shasa mi smo se dogovorili već da ja stavljam slike sada kad kod mene cvjeta, a kod vas ne, ali zato ovo ljeto kad kod mene sprži sunce onda ćemo šetati po tvom vrtu i po svim županijama lijepe naše... Dzo samo ti odmaraj glavu trebat će ti još puno, puno... |
|
život je more
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A Šta da ja kažem neznam šta bi i rekla .Ti me toliko svaki put oduševiš svojom kolekcijom da ja nemam riječi . Samo tako nastavi i da ti sve tako cvijeta u životu
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana drago mi je da si se konačno vratila doma!!!
Šta reći na tvoje cvijeće osim da je zaista svaki komentar suvišan...
I da se vratim na zalazak sunca....Hvala ti što si mi uslikala onaj zalazak sunca. Zar ti nisam rekla da je zaista prekrasan, ali bure na tom dijelu Jadrana su ponekad zaista orkanske...
Našem susjedu je prije par godina bura izbila prozor sa štokom i bacila van....užas!!!
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
slike prirode,cvjeća,sve je prekrasno,nemam riječi kojima bi se dala sva ta ljepota opisati.....
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana i ja sam se kaosvi divila zalasku , posebno ostićim, jer su predivni, kao i sve ostalo, kod tebe je sada mjesec dva najljepše, jer kad počme pržit, treba puno truda i vode da se ta ljepota održi.
Čestitam na položenom ispitu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana kako te sada trebamo osovljavati??? Više nisi samo Lantana nego menadžer ali čega???
|
|
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I dalje samo Lantana (baš mi je dobro ovo nick name bolje od pravog imena).
|
|
život je more
|
|
Odgovori | Stranica <1 2728293031 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |