Zvrkov vrt |
Odgovori | Stranica <1 2728293031 63> |
Korisnik | |
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zvrkica uvijek inovativna i nešto zanimljivo se dešava
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
zvrk
Odrastao grm Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zvrk
Odrastao grm Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
radosnica
Već proklijao Pridružen: 07 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 183 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Osjeća se vrelina sunca na tvojim slikama. Postoji li nešto kod tebe a da ne uspije? Ne znam dovoljno dobro riječima iskazati oduševljenje dok gledam tvoj vrt. Svaki cvjetak je brižljivo njegovan, prelijepo raspoređeno u grupama, zamamnih boja....što više reći a da ne pokvari ovu ljepotu. Raduje me da si na ovom forumu .
|
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja ja i dalje stojim pri onom stavili ste krov na Jedinicu i sad ništa od kiše, a mene zaljeva kad god se sjeti majčica Priroda, ja ću barem na vodi prišparati ove godine.
A biljčice su ti predivne neznam što mi je ljepše da li mješoviti cvjetnjak ili ova Achillea u svim nijansama?
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zvrkica, tvoj vrt me uvijek oduševi ima svega i sve lijepo raste
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mogla bih napisati slično kao kod SilveK-ice. Prirodno razbacan vrt, što mu daje posebnu ljepotu. A cvijeća kao u priči! Da imaš posla sa zalijevanjem... imaš. Ja to prvo pomislim kad gledam neki ovako veliki vrt. A ove vas je godine i klima zeznula, ali zato kiši kod nekih od nas....Naravno to nismo mi uz more.
|
|
zvrk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na posjeti baka, kontesaa, Tija, radosnica !
Zadnja slika prije rezanja ruze
Sada
I druge ruze su odrezane
Na tom mjestu imam u planu nabaviti nesto ovakvo (staviti na duzu stranu buduceg cvjetnjaka, okrenuto prema zalazecem suncu)
i oko toga posaditi puno cvijeca !
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Druge će se godine i ja moći hvaliti svojim slijezovima, sad uživam u tvojima
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš si prava vrjednica. Cvijeće ti je
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uzivam u svemu,jedino me rastuze ruze
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uvijek nešto novo, puno ideja i prekrasnog cvijeća
|
|
život je more
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pravi Midsomer!
Kao što sam već rekla i MSK i ja volimo te engleske serije najviše radi prekrasnih "sela" i cvijetno/zelenog okružja u kojima se radnja odvija.
|
|
zvrk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na slikama Zvrk, slijezovi su mi jednostavno neodoljivi
|
|
Mamaa
Neukroćena biljka Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
woooooooooow ovaj tamno crveno-crni sljez je jedan od najljepših cvjetova koje sam vidjela...fantastična boja
|
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zvrk, odlična ti je ideja za twin seat, meni se nekako više sviđa onaj ravni, već zamišljam kao će ti biti lijepo. Žao mi je za tvoju ružu, vjerojatno se je već totalno potrošila. Još par dana i lucifer mi je u potpunom cvatu- obožavam ga. Stalno gledam onaj manji katalog koji si mi slala, tako mogu naučiti enngleske nazive cvijeća - thanks!!!
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
zvrk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Napokon nam je palo nesto kise ,( znam da nekima pijem krv sa time )ali ja sam stvarno nenavikla na ovakvo suncano vrijeme kod nas.
Vise ne trebam zalijevati cvijece samo povrce u stakleniku .
Krastavci rastu (super ukusni) a i rotkvice
Pripremamo se za Zvrkovu rodendansku proslavu sljedeci vikend (rockas mu je sredinom ljeta pa ce ovo biti zadnji vikend prije zavrsetka skole da uhvati frendove prije nego odu na ljetovanja)
Nadamo se lijepom vremenu (prosla dva rodendana - kisovito, a puno klinaca ) pa ce se klinci moci igrati u vrtu, imati cemo ovaj bouncy castle http://www.wealdbouncycastles.co.uk/standard_wizard.html, a ako bude jako toplo water slide http://www.amazon.co.uk/TP-Activity-Toys-75-Slide/dp/B000G7P89A/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=kids&qid=1246897418&sr=1-1.
|
|
zvrk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Promjene u vrtu nisu lose, proslo je vec deset godina od kad su te ruze bile posadene.
Planova imam dosta za taj dio vrta, pogotovo jer se tu sunce zadrzi pred kraj dana, pa bih htjela probati neko novo cvijece...
Drago mi je da katalog pomaze, cinilo mi se da bi ti se moglo svidati vidjeti sve te vrste cvijeca.
|
|
zvrk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
SilveK i Mamaa - taj skoro crni sljez su reklamirali kao najtamniji na trzistu, meni je prelijep, pogotovo kad ga sunce obasja !
|
|
Odgovori | Stranica <1 2728293031 63> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |