Moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 79> |
Korisnik | |
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasni tanjuri
![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
I ja sam mislila si najbolja majstorica za jajca ali kada sam vidjela ove tanjure bilo je
![]() Te boje si miješala i nanosila spužvicom ili???
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
tanjuri su predivni...obadva...prvi mi je za nijansu draži
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Bez teksta, stvarno WOW!
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
prvo sam nanijela kistom a onda "razmazala" tj. stopila tufkanjem spužvicom |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() ovaj će biti "bez podloge" ostat će proziran |
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Legendo, jednostavno a preprepredivno....ovožavam gledati tvoje staklo
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Gogs imaš krsasnih stvari..lijepe su staklene pločice nježne i prozračne..Zvončica je super od kud ti crtež htjela bih svojoj Lavi nešto napraviti u stilu ona i Zvonki zajedno jer stano visi na dvd-u gledajući Zvonki
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
gogsy.....majstorice stvarno si neumorna.......prekrasan mi je ovaj kako kazes....bez podloge......i tako i treba ostati jer je prepredivan
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Pa to kod tebe ide ko po traci, prekrasni su a ovaj prvi je posebni
![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
fantastično!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala Kaća, hvala Franjca, baš me nešto uhvatilo s tanjurima. A kako se bliže neki važni rođendani onda me i to tjera jer će svi biti poklonjeni. Mislim da ću si jedino gitaru ostaviti
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Preeeedivni tanjuri, ovaj s gitarom posebno!
![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
stigggglllooooo.....hvala tiiiiiii...ali uz tvoje omiljene teme salveta teško ću ti se revanžirati ali ćemo se potruditi
![]() |
|
![]() |
|
samo ti napravi nešto za Lavandicu i pokaaaaaži nam i to je dovoljno
|
|
![]() |
|
nera7 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 114 |
Neznam koji bi tanjur izdvojila,kada su svi prekrasni.
Svaka čast!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 79> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |