maslacak7-moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 2728293031 66> |
Korisnik | |
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma samo ti stavljaj šta god da je sve su biljke lijepe na svoj način----- i neka samo ti tako nastavi -sve je predivno i da znaš pratim te u stopu
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Štefica
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svega se lijepoga kod tebe nađe .
|
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
znam niho...
hvala stefica |
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nitko nezna nazive one biljkice kao ruzmarin?
|
|
Lili 68
Upravo klijam Pridružen: 19 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 114 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mozda je vrijesak ,barem mi tako izgleda.
Cvijeceti je jako lijepo!
|
|
kamilica
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čuvarkuća mi je zakon!
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uh super...idem odmah malo prosurfat o tome..hvala lili 68
|
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Maslačak ja mislim da ti je ono čubar (saturea montana) stavlja se kao začin mesnim jelima.
|
|
život je more
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Maslačak, ja malo navratila do tvoga vrta da vidim jesenskuatmosferu, kad tamo kod tebe proljeće. Jesi sigurna da živiš u Hrvatskoj?
Lijepo, lijepo, bravo, bravo...
|
|
Željka23
Odrastao grm Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrt ti izgleda super, cvijeće rascvjetano...!
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kamilica hvala to su jos mlade i ja bas sretna njima..rastu na drvetu i jedna na kamenu..stvarno zahvalne...
niho hvala,hvala lantana hvala ja bas surfam i gledala svoje knjigice i nisam nista nasla... retriver sara hahaha zivim u hrvatskoj al na moru... al pazim te biljcice jer bas nemam puno i naravno ako mi jos moj pas ne zgazi..naime njegova capa gdje stane tu je kraj... zeljka 23 hvala na posjeti... drago mi je da ste uzivale...moram vam spremiti za drugu setnju kavicu i kolacice da ugodaj bude ljepsi |
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znam ja da si ti u Kroejši, zezam te...zato kaj ti je vrt tako lijep u ovo vrijeme.
Kad smo mi u Senju cijeli dan s e samo čuje: Sara, ne u vrt, Sara, ne u vrt i moram ti reći da više ne ide u vrt osim kad dođe mačka pa poludi
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Maslačak imaš krasnog cvijeća, al' kad one žute nitko ne gleda "mazni" malo i za sebe!
|
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
------------ A bako -bako |
|
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uh moj je na macke lud tako da te retriver sara kuzim ja stalno vicem,mici se odavde,sve mi gazis,ma razbit cu tebe i gazdu i tako svaki dan... jos je ovo dobro sacuvano..ispod zida gdje su mi prkosi posadeni imam jos 2 grmica sve je ostalo iskopano .. al sto cu...
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobila sam paketic prije puta od barbare iz trnovca,a nemam tu adresu zapisanu...nek mi se javi tko je da joj mogu zahvaliti...
|
|
zagorka
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm Pridružen: 12 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 688 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajme kakvog li lijepog cvijeća kod tebe!
al ona lijepa kata...preedivna je! takvu još nisam vidjela; stvarno je prekrasna |
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ponovo šetam tvojim vrtom i sad stvarno šalu na stranu ali imaš predivnog cvijeća
|
|
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala puno...sad je doduse tuzana al jos se ruze nedaju...cvatu pa cu ih kasnije porezati...doduse posadeno je i 7 novih pa zapelcane grancice itd... naravno i nekih tulipana sam nabavila pa cemo vidjeti.....ja se nadam iskreno da ce vec sljedece godine biti potpuniji...
|
|
Odgovori | Stranica <1 2728293031 66> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |