Moja djedovina-sestrin vrt |
Odgovori | Stranica <1 2728293031 103> |
Korisnik | |
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna slika!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nataly,i ja sam se iznenadila kad sam vidjela tu ljepotu na slici.U živo sam se navikla.
Free,moram ti priznati da sam izgubila kameleona.Pretražila sam vreču korova travku po travku,ali ga nisam našla.Nadam se da će bar Trišin preživjeti.To mi je škola da sadnice budu sve na jednom mjestu,a ne razbacane okolo.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako si ga posadila, a jesi ga valjda, dalje ne brini, on će uraditi ostalo, kod mene mu je mraz ofurio lišće, i sve kaj je iznad zemlje propada a na proljeće počinje opet iz početka, ništa ne brini, ako je i "nestao", ima kod mene još!!!!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A da meni ovako lijepo gazanije cvatu u ovo doba i ja bih mahala repom iako ga nemam!!!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve cvate jer je pretoplo.Jučer je bilo ljudi po gradu u kratkim rukavima.Kameleon je završio u vreči sa korovom baš zato jer je pofuren i jer nisam dobro pazila.
|
|
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nije baš sve tako divno u mom vrtu.Ima i ovakvih detalja.
|
|
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
NIŠTA se nesmije baciti.Nadam se da ću jednog dana smjeti pobacati sve osim stare škafe.
|
|
|
|
sunshine08
Novo sjeme Pridružen: 16 Studeni 2010 Status: Offline Bodovi: 4 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajme....... prekrasno...
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zamirisalo mi je more u ove kasnojesenje dane... Hvala Kiki-ko!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uvijek me očara slika sa morem u pozadini, pogotovo ona koja je prikazana u temi "Moj vrt u 5 slika". Predivno!
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Romantično
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Replika onog ornamenta je super, a i kameni lavel, samo treba baciti plastiku i donjeti dva tri stara pota Tvoje slike su fantastične, uvijek uloviš dobre prizore
|
|
život je more
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne možeš baciti plastiku kad:"jedna kanta je za šporku vodu za wc,jedna je za prati blitvu,jedna za pometeno lišće od masline,jedna..."i sve to mora stajati baš tu.
|
|
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je veći
|
|
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i te kako ima divnih detalja u tvom vrtu ,a zalazak sunca ,zavidim ti na toj ljepoti
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samonikli dragoljubi su ogromni |
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 2728293031 103> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |