MIMI 45-moja oaza mira |
Odgovori | Stranica <1 2728293031 34> |
Korisnik | |
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Dugo nisam bila u tvom vrtu i sad kad sam prošetala ostala sam oduševljena koliko lijepog cvijeća imaš i kako si ga lijepo posložila! |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
Sponzorirani linkovi | |
mimi46
Pustio korijenje Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mali kaktus hvala na posjeti...nisam ti ni ja baš često tu jer da jesam tko bi zalijevao i plijevio ,,,,mada me je strah da predstojeće vrućine budu sve pojele
|
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
da je pokazivanje vrta ponavljanje, onda bi svi botanički vrtovi trebali biti zatvoreni. uvijek postoji netko tko će prvi puta prošetati i netko tko će se rado vratiti da uživa u lijepom vrtu kao što je tvoj. samo ti stavljaj slike vrta jer ovo i je tema "moj vrt u slikama". |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Krasne slike krasnog cvijeća
|
|
mimi46
Pustio korijenje Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
slavuj, moon
|
|
mimi46
Opcije poruke
Hvala(1)
|
...kod nas je danas pakleno vruće..pa sam pred noć izašla malo prošetat, ubrat koju voćku, te pogledati kako se cvijeće bori sa tom žegom i nisam baš zadovoljna...zato slikam zelenilo..kupus ukrasni kojeg sam ja prerano posijala ili je krivo sjeme
|
|
mimi46
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
mimi46
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
mimi46
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...pravite se da niste vidjeli travke koje treba oplijeviti ali zaista po ovoj vrućini nemam volje...i jedna za laku noć...
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Bila ti zadovoljna ili ne, vrt ti je jako lijep. Volim se prošuljati ovuda i vratiti se nekoliko stranica unazad....
A travke, kakav bi to vrt bio da u njemu nema daška divljine?
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
mimi46
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dadinice hvala,,,,kad bolje razmislim pa da mora malo ta trava držati vlagu cvijeću,,,ha ha kako je lako naći opravdanje
|
|
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Draga mimi vrt jr je uvijek prekrasan, sa travkama ili bez njih, ove nove stazice mu daju posebnu čar i tajnovitost, klupa se savršeno uklapa u sve, jezerce je posebna priča. Uvijek rado prošetam tvojim vrtom. |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
tajanstvene slike zbilja je kod nas nemoguće va ni bilo šta radit, pa čak ni zalijevat
|
|
mimi46
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...napokon Mari da su vrućine malo pale...pa i zalijevanje ima smisla... tajanstvene stazice...sva si vražja...na što te asociraju
|
|
mimi46
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...neki dan sam na dvorištu ugledala jednu betonsku cijev koja već duže vrijeme ne služi ničemu i u meni se rodila ideja...budući sam počela tehnku izrade tegli od papira i cementa ovo se nekako
uklopilo u tu priču... |
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovaj uradak je zaista lijep.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
mimi46
Opcije poruke
Hvala(0)
|
..hvala Milice...htjela sam jedan kutak samo za čuvarkuče ...stavim slike kasnije
|
|
mimi46
Opcije poruke
Hvala(0)
|
..za
početak sam iskoristila čuvarkuče koje sam imala....
|
|
mimi46
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
mimi46
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i za kraj tegle koje sam još radila...
|
|
Odgovori | Stranica <1 2728293031 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |