Falenopsis - Phalaenopsis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 58> |
Korisnik | |
Ana1511 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 02 Siječanj 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a neznam ni ja... nazalost sve ovo nisam znala prije (nije da ima pun net svega o dejama, al eto)... a sad je krenulo tak kak je, ostaviti cu je ovdje, pa popratiti situaciju :S
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mihi ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 115 |
Ajoj :( očito se privikla na hladnije uvijete..deje ne vole seljenje a pogotovo ne kad su u pupovima..svaka promjena u temp a pogotovo iz negrijanog u grijani prostor im je veliki šok..baš mi je krivo..neznam kaj da ti savjetujem..dal da ju seliš ili ne..ja bi ju možda i preselila jer očito joj ovdje ne paše..
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Možda se javi Bebolina ili neko drugi ko bolje zna ![]() Ja ju sada ne bi više premještala da ne bi bilo još gore. Pusti ju tu di je - vidiš da se jedan pup već otvara, možda ne budu svi požutili. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Ana1511 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 02 Siječanj 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 16 |
U studenom zapravo. Vec je cvala kad sam je dobila i tada sam je drzala u boravku i kad je ocvala preselila sam je sobu. Znaci skoro cijelu zimu, ljeto, evo do prije par dana je u sobi bila...
Po tome sam vjerovatno onda zeznula stvar, jer evo tri pupa su se osusila vec... Evo i slikica novih: Slika 1 Slika 2 Slika 3 Slika 4 |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Vidim da si je dobila prošle godine za rođendan, znači u listopadu. Gdje si je onda držala prošle zime ? Mislim da ih nije dobro seliti kad imaju pupove (ako to nije točno neka me netko ispravi), vjerojatno su onda osjetljivije na promjene. |
|
|
|
![]() |
|
Jedina promjena je bila iz spavace sobe u boravak, jer u sobi drzim prozor otvoren stalno pa sam se bojala da joj nebi bilo hladno s obzirom na pupove. S tim da je ona u spavacoj sobi na istom mjestu bila cca godinu dana? Mozda se privikla na to mjesto?
|
|
![]() |
|
Ana, ponovno sam pogledala slike tvoje i stvarno mi dobro izgleda, listovi djeluju zdravo. Probaj malo opisati kako ju njeguješ, na kakvom je položaju držiš i jesi možda nešto promijenila u zadnje vrijeme, pa bude netko možda pametniji. |
|
|
|
![]() |
|
Alisa, ovaj tamni je stvarno predivan predivan
![]() A bojim se da mojoj ipak nesto ne pase, mjesto gdje sam je cvaknula nastavlja se sušiti, pocela je i druga stara grancica, a i pupovi su poceli zutjeti ![]() |
|
![]() |
|
Još malo i bit će lijepih slika. I moje budu cvjetale - od 25 komada 22 će cvjetati ![]() |
|
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Moon,Mihi hvala vam!I meni se svidio zbog boje.Još je tamniji uživo,nikako da uhvatim boju kako treba.Baš se isticao u šarenilu drugih boja..Kod mene su svi phalovi, većinom bijele boje..Sada mi oči lete za nekim šarenijim :D
Puffy kod tebe će biti prava eksplozija cvjetova.I moje stare su napupale,skoro sve.Ima ih neki i koje štrajkuju.. |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Puffy ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 90 |
Moje su nešto napupale... Čekamo cvijetove :)
![]() |
|
Filip, Valpovo
Odjel za biologiju | Osijek |
|
![]() |
|
Mihi ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 115 |
alisaovaj tamni je fenomenalan!!! malo sam ljubomorna
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
alisa...prekrasne su
![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Keeka ne znam na koji phal misliš?Kako god, oba sam kupila u Obi-ju Sarajevo..
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
keeka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 252 |
Prekrasna je gdje si ju nabavila i po kojoj cijeni a se smije znat
|
|
![]() |
|
Evo moje,nove ljubimice..
![]() ![]() I ova je nova,nju sam kupila prije neki dan..Prave društvo mojim starim dejicama :) ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Eto, odrezana je, poduprla sam samo ovu najtezu granu s obzirom da nemam stapica vise (moram u kupovinu po par komada).
Sad cekamo cvjeteke ![]() |
|
![]() |
|
ma svejedno čime režeš.. ja režek škarama..slobono ih steriliziraj prije upotrebe ;)
|
|
![]() |
|
keeka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 252 |
Meni se isto cini ssasvim ok, samo bi joj malo poduprla cvjetne grane, poslikaj napredak i bravo za toliko pupova
![]() |
|
![]() |
|
Thx puno na pomoći, cim procvate dobijete fotke :) Ovo mi je prva i tak sam si sretna zbog nje i stvarno nebi htjela da joj se nes dogodi.
Eh, jos nesto, s cim rezati - noz, skalpel, skare? |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |