Flora by Floramye |
Odgovori | Stranica <1 2728293031 55> |
Korisnik | |
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno! I ja ću s Korijenkom!
A što se tiče slikanja, svaka čast, no da nema predivih prizora u tvom vrtu moš se ti slikat sa slikanjem! |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
Sponzorirani linkovi | |
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Opet je sve prepuno ljepote, ali plavi jastučić ne nenadmašan.
Koliko ti je stari uskolisni božur? Zanima me koliko se proširio ako ga imaš duže vrijeme. Moj će u jesen 7 godina, a još uvijek u proljeće potjera samo jedan izboj. Nikako da se razbuja. |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti draga moja!
Bijela srdašca su mi zaista predivna! I našla su se na prvom mjestu nabavne liste za slijedeću sezonu.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Je da su za Dadinicu, ali i meni su prekrasna srdašca
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divne slike draga, šetati kod tebe je uvijek više nego lijepo, hrana za oči i dušu.
|
|
belica,zagreb
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Potpisujem belicu ! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
FLORAMYE
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
FLORAMYE
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
klaudija8
Mladi grm Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajme draga ljepote kod tebe - koji narcisi I tulipaniiiiiii a i srdasca su iznimna
p.s. slicice su tako dobre da su za elitnih vrtnih casopisa
|
|
temzi
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Diiiiiivneeeeeeee slike! Prekrasno cvijeće!
|
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
FLORAMYE
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Klaudija8, Temzi, Miska
hvala vam drage moje Klaudija8, da ti dočaram kako nastaju moje slike. Evo naprimjer, danas sam radila u vrtu, i u pola posla ja trk po fotić! Nekad je slika super iz nekog posebnog kuta. Klečim, čučim, pužem, dignem glavu i vidim super kadar. Za dobru sliku ponekad je potrebno i izvaliti se na travu! Problem je što ako si jako umoran želiš u tom položaju ostati što duže! Pulsatilla vulgaris Alba Ove godine sam joj uspjela sačuvati cvjetove zahvaljujući savjetima naših dragih forumaša |
|
|
|
FLORAMYE
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
desert rose
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod tebe je elegancija na prvome mjestu, to uvijek volim naglasiti!
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zadnje tri slike su me totalno oduševile
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
temzi
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moram opet izraziti divljenje, taj zid je tako fenomenalan i još više naglašava ljepotu cvijeća, ma samo za poželjeti.
|
|
Odgovori | Stranica <1 2728293031 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |