Vrtek |
Odgovori | Stranica <1 2728293031 35> |
Korisnik | |
temzi
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Sponzorirani linkovi | |
temzi
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
malo čuvarkuća i na balkonu...
|
|
|
|
temzi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Graptoveria Silverstar-Prekrasan poklon moje drage prijateljice |
|
|
|
temzi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
temzi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lewisia uspješno prezimila u teglici i divno procvjetala...
|
|
|
|
temzi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moj veliki ponos čuvarkuće cristata forme
|
|
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivan sjenoviti kutak, lijepo i uredno, bravo temzi
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
catalpa
Odrastao grm Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je prelijepo
|
|
temzi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage moje, Nisa, Catalpa, puno vam hvala na posjeti! Jako me veseli što vam se sviđa moj najdraži kutak!!!
|
|
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Na nove slike ovoga vrta dugo sam čekala. Vrt koji me osvojio na prvu, vrt s dušom, toliko prirodan, skladan, ponekad mi se učini da je pomalo i samozatajan. Sjenoviti kutak je posebno šarmantan, a novi dodaci još više mu naglašavaju ljepotu.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja temzi, ostadoh bez riječi i otvorenih usta. Meni je sve predivno, skladno, uredno, ... ma sve naj, naj. Paprati i hoste ... neopisivo lijepe. Kapa dolje na predivnom vrtu.
|
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
temzi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lucy, Rajski vrtovi, puno, puno, puno vam hvala na predivnim riječima drage moje ...uvijek mi vas je drago vidjeti u šetnjici mojim vrtom!!!
|
|
|
|
temzi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo još malo zaostalih ljetnih slikica, prije no što su mi biljčice izmučile ljetne žege...
|
|
|
|
temzi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
temzi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
temzi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
temzi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I opet jedno meni prekrasno iznenađenje...mala vrtna Gloksinija uzgojena iz sjemena predrage mi Gute Fee ...uspjele su prezimiti dvije od šest malih biljčica posađenih ujesen (sićušni gomoljčići su se tek počeli formirati, a one mi već poklonile cvjetiće)
|
|
|
|
temzi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
temzi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
temzi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 2728293031 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |