Aranziranje |
Odgovori | Stranica <12345 8> |
Korisnik | |
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mima, super,
ja zimi stavim i pirakantu, svježi prostor svojim narandžastocrveim bobicama
|
|
Sponzorirani linkovi | |
vendela
Nedavno posijan Pridružen: 01 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 74 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma tih ti bobica ima po vrtovima u naraanđastoj ,zutoj i crvenkastoj boji Namogu se sad sijetit kako se to tocno zove! Veliki su ti grmovi i imaju dosta veliko trnje po granama! |
|
mima
Pustio korijenje Pridružen: 06 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 320 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To je vrsta božikovine, kupila sam u cvjetarni. Pogledajte pod identifikaciju biljaka, tamo sam bila postavila pitanje, pa su našli slike i dali odgovor.
|
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
milica
Pustio korijenje Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 236 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja obozavam da pravim ovakve aranzmane |
|
milica
Pustio korijenje Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 236 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Milica,preslatki su
|
|
alkemicar
Odrastao grm Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasno
|
|
milica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala svima na lepim recima
|
|
milica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo jos nekih |
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovaj bijeli je predivan |
|
milica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
to je probni bider majer i iznenadjenje za moju drugaricu koja se udaje 01.03. Onaj pravi tek treba da pravim
|
|
milica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moram da se izvinim jer su slike losije jer su slikane mobilnim telefonom
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivan je,ma vidi se to je bitno.Bolje i tako nego nikako.Grijeh bi bio da to uopće ne vidimo
|
|
milica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala,cim budem jos nesto napravila poslacu slike
|
|
rena
Mladi grm Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 767 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vasi aranzmani su stvarno divni. I ja se ponekad bavim aranziranjem, ali trebam jos malo vise pakse. Za sada nemam slika, ali budem koju snimila.
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Skoro mi je ova ljepota pobjegla pred ocima....
Par dana me nije bilo i onda ugledam ovako ljepotu
Milica predivni su ti aranžmani!!!!
|
|
milica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala svima uskoro cu staviti nove slike
|
|
milica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
eto novih slika kao sto sam obecala nadam se da ce vam se svideti
|
|
milica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kao sto sam obecala nove slike su tu nadam se da ce vam se svideti,napominjem samo da su slikane telefonom pa se mozda zbog toga slabije vidi. To su i dalje moji rucni radovi i moje ideje(slika br 3 je nesto za DAN ZALJUBLJENIH). I jos nesto ja neradim u cvecari, sve ovo sto ste mogli da vidite su bili pokloni za moje prijatelje
|
|
Odgovori | Stranica <12345 8> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |