Stefanotis |
Odgovori | Stranica <12345 14> |
Korisnik | |||
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
odlično maso, uspjela si,
|
|||
Sponzorirani linkovi | |||
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
ja sam ga neki dan gledala u pevecu ali su neki kilavi bili,osim cijene.Tako da ga nisam kupila.Tvoj je predivan Maso
|
|||
aglaja
Mladi grm Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 561 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Sakrite sliku od Aurore! Bankrotirace!
Maso, stvarno je lep. Bice mu lepo kod tebe. |
|||
Aglaja
|
|||
tibor
Mladi grm Pridružen: 26 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 726 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Za ovo bome vrijedi bankrotirati
|
|||
Edda
Upravo klijam Pridružen: 30 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 78 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
|
|||
Negdje se taknu naši mali svemiri...
|
|||
aurora2
Trajnica Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Moglo bi se lako dogodit. Kako stvari stoje, jedno pet-sest komada bi mi dobro doslo. |
|||
maso
Odrastao grm Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
|
|||
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
|
|||
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|||
maso
Odrastao grm Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
....ljudi dajte mi please savjet -kako Stefanotisa razmnoziti? List u vodu ili???
|
|||
maso
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
....ljudi dajte mi please savjet -kako Stefanotisa razmnoziti? List u vodu ili???
|
|||
maso
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Sorki, nehotice dva puta poslala poruku!
|
|||
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
maso koliko košta taj cvijet u Pevecu? Jako me zanima...
|
|||
aglaja
Mladi grm Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 561 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Izvinite, ali moram nesto da pitam. Sta je to Pevec?Cesto ga spominjete. To je neka cvecara koje ima u svakom gradu u kom zive forumasi sa Cvijet.info FORUMA?
Kod mene jos nije dosao. I jel' to Pevec sa c, c ili c? |
|||
Aglaja
|
|||
vepar
Odrastao grm Pridružen: 16 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1708 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Trgovački centar ima ga po svim većim gradovima Hrvatske (Pevec sa c,ne sa č ili ć9
|
|||
vozi sigurno vozi bager
|
|||
tibor
Mladi grm Pridružen: 26 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 726 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Maso..savjetovao bih ti da pricekas proljece..,ili dok ne ocvate
Nije bas jednostavan za razmnozavanje..
pelcer..u zemlja/pjesak,folija preko...toplo mjesto i puno srece
|
|||
maso
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
...pjesak-zemlja toga imam po dvoristu koliko hoces :)cekat cu onda dok prodje zima pa cu zasigurno isprobati, havla Tibore!
|
|||
maso
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Frida, kostao je 65 kuna! Rasprodao im se jako brzo za par dana, a imali su ih dosta u ovoj posiljci :)
|
|||
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
ok, tnx...
|
|||
tibor
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
U svakom slucaju treba probati :)
Ako bude trebalo hormonskoga praha,tu sam ;)
|
|||
aurora2
Trajnica Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Pa je l niste rekli da je stefanotis simbol srece u braku?? I sta je tu sad smijesno?? Bolje mi kazite gdje da ga nabavim. |
|||
Odgovori | Stranica <12345 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |