vodeni vrt |
Odgovori | Stranica <12345 11> |
Korisnik | |
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
TeaK prekrasno
Nešto tome slično bi i ja radila.Jesi ti to sama radila ili neki majstori?
|
|
Sponzorirani linkovi | |
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je to djelo mog supruga, što se tiče kopanja, kamena i vodice, zatim zelenila i ostalog, a ja sam mali od labuda... ha-ha ma majstori su preskupi za moj mali novčanik.
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A i dave previš i kompliciraju i još im treba platiti.Ma meni je ljepši"ručni rad".Zato bi i ja sama to nekako izvela.
Aj ubaci još koju slikicu da se divim
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sljedeci tjedan, sljem i ja svoje slike, od jezera!!!
|
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Voki svaka cast tvojoj seki
zaista je prelijepo |
|
koga ,kome i šta... |
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
TeaK svaka cast
|
|
koga ,kome i šta... |
|
TeaK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo još malo iz drugih pogleda, i samo zbog Sashine želje za još slikano prije par minutica
i još samo malooo.. |
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno TeaK
A ja ti ne mogu pisati samo pohvalu i gotovo(to se i vidi kod mojig postova)Ovako.šta ti je ovo sa širokim listovima sa strane,do zida(na trećoj se slici najbolje vidi)?Jel u tegli ili u zemlji posađeno?
Kane sam i ja mislila u pozadinu staviti i krasno izgledaju
E da,jesi kupila taj vrč iz kojeg voda ide ili nešto domaće?
To je za tebe sve a sad da velim....KONAČNO bumo i od admnistratora slike vidjeli
|
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
TeaK Prekrasno
|
|
koga ,kome i šta... |
|
TeaK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sa strane je ricinus (tako to kod nas zovu). Sve je u zemlji pa i kane, ali njih po zimi vadim van. Tegla je kupljena u Pevecu ili Bau-nešto stvarno ne sječam se više. Da nije bilo one pojave od leda bilo bi i bolje ali eto sad su pojedini listovi u resicama (novi modni cvjećarski trik) . A sada naravno čekamo Administratora da mi da koju ideju za iduću godinu.
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Taj ricinus velik naraste,kako se pelca?Treba mi nešto višlje da za pozadinu stavim.Za sad imam neki šaš visoki,možda koju puzavicu(clematis ili sl) od cvjetnica bi kane.Fali mi tako nešto ko drvo al ne previsoko.Ta tegla-vrč me zanima jer sam ja tak nešto mislila ubaciti no ja imam doma neke vrčeve al ne znam kako bi sa nekim od njih bilo(slike vrčeva ću pod"uradi sam" staviti možda će netko imati kakvu ideju)
|
|
TeaK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pogledala, jako su dobri, a što se ricinusa tiče ima sjemenke pa kad bude vrijeme berbe javim i šaljem. I meni su oni prekrasni za takva mjesta poput vodenih vrtova, kamenjara i sl. Jedina mana im je što ih po zimi nema, jednogodišnje su biljke i ugibaju kasno u jesen tj. sa prvim mrazevima. Jedino ne znam kako bi opstali na Jadranu! A zna doseći i do dva metra visine kako kad i na kojem mjestu.
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sjeti me se kad sjeme skupljaš
|
|
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
TeaK krasno!!!!!!!!!!!!!!!!
Ažurirao hana - 18 Rujan 2007 u 20:47 |
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja još čekam slike Administratorovog dvorišta......
|
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Teak predivno. Vidi se da je napravljeno s puno ljubavi, a o trudu da i ne pričamo.
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stavito... evo link: http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=424
|
|
TeaK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo malo više ricinusa da shsha vidi što je rezervirala
|
|
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Shasha pa to ti ja imam u goricama,kaj ne veliš? Ali ako moj krepucne znamo ko ima
|
|
Odgovori | Stranica <12345 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |