sličice ž.carstva |
Odgovori | Stranica <123 |
Korisnik | |
bubica 78
Pustio korijenje Pridružen: 01 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 259 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imam stare sličice 106,192
|
|
začin mora teći
|
|
Sponzorirani linkovi | |
gogova
Novo sjeme Pridružen: 17 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 6 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a što tebi treba da pogledam
|
|
gogova
Novo sjeme Pridružen: 17 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 6 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super, javi se što prije da se dogovorimo.
što tebi treba?
|
|
gogova
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bubica, imaš li i broj 116.
javi se što prije sa svojim popisom
|
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja imam album star 20 godina gdje se ništa ne slaže sa novim,a fali mi jedna sličica.I što sad?
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
dori-st
Mladi grm Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ej tete, tek sam sad vidila da postoji ova tema, i baš sam sretna, ako neko ima mome sinu fale iz starog albuma 46 pas modrulj, 59 grgeč, 128 poljska ševa i 201 sivi mungo.
Imamo hrpu duplih i ne znam koje su iz starog koje iz novog, pa ajte malo aktuelizirajte vaše potrebe, ali uz broj napišite i ime životinje da budemo sigurno da je to ta, jer su različiti brojevi i slike sa novima albumom.
Kiki nažalost tvoju običnu osu baš nemam.
|
|
gogova
Opcije poruke
Hvala(0)
|
STARI ALBUMI SE MOGU ZAMIJENITI A DA IM FALI 1 SLIČICA JA IMAM DOSTA DUPLIH SLIČICA ZA STARI ALBUM I MIJENJAM IH ZA SLIČICE ZA NOVI ALBUM. JAVITE SE , TU SAM AKO VAM MOGU POMOĆI. |
|
Odgovori | Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |