Ahimenes - Achimenes |
Odgovori | Stranica <12345 25> |
Korisnik | |
Gordana102
Već proklijao Pridružen: 06 Studeni 2010 Lokacija: Slatina Status: Offline Bodovi: 244 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Milice sad sam razgovarala sa kolegicom već je narudjbu napravila ,a ahimenese nije narućila jer nemože ih prodati.SLATINA je mali grad 10 000 stanovnika.Poljoprivredna apoteka OPAL Tel:(obrisano)
|
|
Sponzorirani linkovi | |
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gordana, hvala na informacijama. Ovih dana ću nazvati da čujem gdje tvoja kolegica nabavlja ove divne biljke.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
morale bismo pitati rain gdje je nabavila svoje, ona ima nekoliko krasnih primjeraka različitih boja...
Inače, da ne zaboravimo, vrijeme sjetve ahimenesa se približava.
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slučajno sam naletila na ovu temu o ovom lijepom cvijetu...Ne znam ništa o njemu, jer nisam pretraživala, ali lani sam ga dobila i ostao je u jednom pitaru vani...Što će biti vidijeti ćemo, možda izađe...Boja je ljubičasta, ali rado bi nabavila i ostale boje ...
|
|
sutra je novi dan
|
|
tajčica
Pustio korijenje Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
djevojčice molim vas kada saznate da ovdje napišete gdje se mogu kupiti.
Hvala
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
njihova sam obožavateljica ali tako se teško dolazi do njih jer ih skoro nigdje nema za naručiti prošle godine sam naišla u bau...na gomolje i 10 kom je bilo ok 25 kn i kupila sam naravno...jedino boje baš nisu odgovarale onome na etiketi
saro, dobro da si nas podsjetila...moram idući vikend virnuti kako su moji u porumu |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...godinama sam imala ljubicasti ali sam pogubila proslo ljeto i njega tj. gomoljice....vrlo jednostavna biljka cak mi je znalo ostati i u zemlji preko zime , vanka na kisi i opet bi izniknulo...... mozda nadjem u susjede....
|
|
IVANA IVA
Novo sjeme Pridružen: 10 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 11 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super mi je taj cvijet, i ja sam lani kupila u bauhausu, ali mi nije baš napredovao, ali toliko mi se sviđa da neću odustati.... samo da nabavim nove gomolje....
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo sam istraživala pa sam vidjela da u Varaždinu (Lithops ) ima na svojim stranicama ovaj cvijet. Ako je netko iz Varaždina , molim ga da ide tamo vidjeti da li ima i kako se prodaje pa da javi ostalima.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Miro, nadam se da će ovaj tvoj stvarno biti crveni, u istom dućanu i u istoj ambalaži sam kupila taj samo je nježno rozi ispao tako da sam još u potrazi za crvenim i bijelim
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Miro u kojim si to Plodinama kupila?
|
|
sutra je novi dan
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A u kojim bi draga Jagoda? Onim meni najbližim...
Triša, bumo vidjeli, kažeš i to je moguće..? Kupiš crveni pa ispadne roza? Valjda neće biti tako, u ovom slučaju. Čekt ćemo. Ganas je hladno i neću saditi još par dana. Mislim da nije pametno jer je malo mjesta za smjestiti na adekvatno mjesto.
|
|
IVANA IVA
Opcije poruke
Hvala(0)
|
joj sutra trčim u plodine, nadam se da ih ima i kod mene...a bilo je lani i u konzumu, ali sam zakasnila.....valjda neću opet...
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zato sam vam i napisala kao i cijenu da tko ju želi sada nabavi. U proljeće nema ničega po centrima, ili ne nabavljaju ili se sve proda kako stigne.
|
|
jagoda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti Miro, odoh surta u tvoje Plodine, jer i mene zanimaju te biljčice...
|
|
sutra je novi dan
|
|
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Miro ti si se lijepo ponovila Kod nas još nema cvijeća u prodaji jedino što je ostalo od prošle godine,a i netreba nam snijeg danas pada cijeli dan.Za ashimenes prvi put čujem :)pa gdje ja to živim.Prelijep je.
|
|
IVANA IVA
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jeee, uspjela sam kupiti posljednji achimenes u našim plodinama, ljubičasti je , sada sam u lovu na crveni....samo da lijepo nikne....
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa ako ne nađem biti će valjda u italy.......
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
rain
Mladi grm Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Probala sam staviti link,ali ne radi.
guglajte http://www.flickr.com/photos/gesneriads/ i uživajte! |
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
Odgovori | Stranica <12345 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |