Mimulus - Mimulus aurantiacus |
Odgovori | Stranica <12345> |
Korisnik | |
Silvestra
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Milice ,vjerojatno ne grješiš u ničemu jer ja sam digitalis do sada puno puta sijala i nikad ni jedan nije niknuo,a sa ostalim biljkama nemam problema.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Enrikova nona, prekrasni su. Još nisam vidjela uživo osim mojih buhica koje skoro da i ne rastu......
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrlo su lijepe
|
|
Silvestra
Opcije poruke
Hvala(0)
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasan je, kod nas nisam vidjela da se prodaju biljčice, još nije taj lijepi cvijet ovdje poznat.
|
|
|
|
Silvestra
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Milice jako je slićan na dragoljub,barem meni.
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znam kakav je dragoljub a ovaj još nisam vidjela uživo. Ako mi ipak naraste, javit ću i usporediti.....
|
|
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sada ste me malo zbunile...ja sam danas na placu dobila kao mimulus ali je narandžastih cvjetova i može biti kao penjačica ili puzavica, tako mi je teta rekla???
Da li vam je poznato da postoji i takav?
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidjela sam negdje na slici da ima mimulus - puzavica. Kod nas nema nikakav za kupiti, još nije došao u ove krajeve.....
|
|
|
|
keeka
Pustio korijenje Pridružen: 04 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 252 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ni ja nisam znala da moze biti puzavi, al tko zna mozda i ima.
|
|
Silvestra
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ima i puzajuči mamilus pogledajte stranicu od Flavije,moj vrt u slikama ,kod nje sam ga vidjela,super izgleda.
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Milice i ja sam neki dan kupila tu biljku ,prekrasna je ,jedva sam ju našla.
Nije problem kupiti , nego gdje kupiti !?
Još samo da ju sačuvamo goodiinaamaa !!
Prave smo sretnice .
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a moj propao...
dobro se držao cijelu zimu, čak počeo cvjetati početkom proljeća i odjednom svenuo... ne znam zašto, ima još 1 malecka grančica koja se drži poluživom, sve drugo se osušilo baš nemam sreće s tom biljkom, a već sam je jednom imala (propala mi je jer je nešto slomilo, a bila je divno razgrmljena) i jedva opet nabavila, kod nas je uopće nisam vidjela u ponudi ako ne škapulam ovu grančicu odustajem o nje do neke veselije zgode |
|
keeka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Natalija, nemoj odustat, mozda t ovih dana iznenadi s novom mladicom i z zemlje, jer oni bace sjeme pa iznenade u proljece
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Proljeće, ne da si ti zbunjena, ja sam totalno zbunjena jer.... na mome, Mimulus lut. Grandiflora piše -Waserplant, vodena biljka, i piše nešto o nivou vode od 10cm!! Zna li netko kaj o tome??
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prodavačica mi je rekla da može preživjeti zimu u umjereno toploj prostoriji gdje ima svjetla. Razmnožava se kidanjem vrhova koji se zabodu u zemlju a to koristi i matičnoj biljci onda bude bujnijih grana, bude kao grm.
|
|
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
keeka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mimulusi su ti predivni, zasto su propali? jesu mzda bacili sjeme pa ti iznikne nova biljka?
|
|
Odgovori | Stranica <12345> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |