Istarski blues |
Odgovori | Stranica <12345 40> |
Korisnik | |
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Puno prekrasnih boljikavaca samo nisam sigurna jesam li vidjela svekrvin jezik ili si možda pripremila jedan bodljikavi kušinić
Šteta što stižem u Istru tek početkom 7. mjeseca jer bih nekog namamila da dodje po mene! Uglavnom zovem na druženje u Peroj!!!!!!!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
vera4
Trajnica Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam ih, imam. Šaljem slike. Teško ću ti ja u Peroj. Sin mi ima kuću u Balama, pa i tamo nisam bila godinama. Obrazloženje je malo niže, u odgovoru Bergenii, pa ga pročitaj da se ne ponavljam. Ono o kavi se odnosi na tebe. |
|
vera4
Trajnica Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovaj je kupljen na cestici za Sv, Fošku. Neka starica uzgaja opuntie puno vrsta.
isto to samo malo drugačije (ima lošu trajnu) A ovaj-ukraden na Silbi |
|
vera4
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znam da sam rekla nema više bodljikavaca, ali ja rekla ja porekla. Što mogu kad su cvjetali
Tko je faca neka plijevi A ovaj je zjenica mog oka. Velik je kao orah, moguće i manji a onda kolki mu je cvjetić. ] |
|
mali gogo
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dvorište ti je divno, a barka je za
...uh, mislim da ću i ja uskoro pravit neku brodicu. Nisam ni pomislio da to može izgledati tako prekrasno.
Kaktuse ne volim (traume iz djetinjstva od maminog kaktusa sa kukastim iglicama)
Tvoji su jako lijepi. Očito si pravi kolekcionar kad imaš toliko vrsta.
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
vera4
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ah te mame. i mene je ona zarazila. Ima tu još njezinih primjeraka. Jest, skupljam ih, ali sve sporije, kao ono što vidim mi je obično. Malo sam se uobrazila, jer ipak nisam rodjena na haciendi u Mexicu pa da imam samo rijetke primjerke. Ovaj mali na rubu barke je, u biti jedini raritet.
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretno 28.! Želim vam predivan dan, a prostor ste lijepo uredili! Držim palčeve da vam ne bude kiša (bila sam prošli tjedan na jednom vjenčanju pod šatorom i nije bilo uopće dobro, a koliko truda su mladenci i njihove obitelji uložili da ne pričam)
P.S. I moja godišnjica pada tog datuma!
Nek im je sa srećom!
Roditeljima da ti dani prođu sa što manje stresa!
|
|
vera4
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bergenia, hvala ti na nalljepšim željama. U stvari nemam stresa i napora, barem na tom polju. Mladenci su sve organizirali i onda obavijestili roditelje o datumu i satu. Moj muž je dobio napad akutnog bjesnila, samo mu je falila pjena na ustima. On uopće neće biti ovdje. Ima još od lani ugovorene skiperaže i nije ih mogao otkazati. A oni mislili da je to u sedmom mj.
Pir će biti u Balama gdje mi sin ima kuću u restoranu Lav. (Mladenci imaju 40 ljeta). Kad sam se malo ohladila shvatila sam da nije svako zlo za zlo. Sa mojom polupokretnom svekrvom, ne znam kako bih organizirala stvari, jedva sam uspjela i srediti malo garderobe. Ovako ću bez umora i nervoze moći igrati mamu-domaćicu. Bit će nas brdo 60-godišnjaka ja, njezina mama i moj bratić sa ženom. Ostalo juniori. . Bar neću morati slušati o bolestima i lijekovima. Što se kave tiče, ne obaziri se na dogovaranja Riječanki, ti dođi kad imaš vremena a onda opet kad one dođu. |
|
vera4
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pokušat ću uvaliti koju sliku na temu, pod izgovorom da su stabla na njoj
|
|
vera4
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nitko me šmirgla. Dosadili vam kaktusi, a sad nešto malo drugačije |
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno je sve!
Nisam ljubitelj kaktusića. Ali moram priznati da su tvoji krasni! No htjedoh priupitati s čim je obrubljena ona smokvica ljevo? Jel to šuplje!? Ja bi odmah uglavila u to nekaj! Prkose recimo! Baš mi se sviđa! |
|
vera4
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To su neke šuplje cigle što se stave kao stalaže uza zid. Otvori su pod nagibom tako da boce s vinom leže pod pravim kutem. To je MM kupio prije 20 god. kad je moj svekar još imao vinograd.
MM ih je stavio radi kosidbe, da ne ošteti stablo pa su plitko ukopani a zemlja unutar njih je duboko. Meni treba malo vremena da skužim stvari, ali druge godine ću unutra usuti zemlju i posijati nešto makar i najobičnije petunije. A on neka veselo kosi oko njih. -Dosta-mi-je-njegove-kosilice-. Stavila bih ja još toga, mjesta ne fali ali mu "smeta pri kosidbi pa brunda. Ovo što vidite je moj dio vrta. Njegov je cca 2x veći i još izvoljeva. Uh sad mi je lakše |
|
dora
Upravo klijam Pridružen: 27 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 125 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo nisam ni vidla...
Famozno... bez rijeci sam...
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vera super je to ograđeno ciglama. Samo neka njurga tm i mm to radi, ali ja bez obzira na sve još ponešto uvalim i ukradem komad zemlje od košnje.l
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
vera4
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mi smo još malešne, a kad narastemo biti ćemo skroooz crvene |
|
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kaktusi su divni, evo još jedan za tvoju kolekciju ...ne treba puno vode
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
vera4
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala dada
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vera4 imaš prekrasan i veliki vrt!
Sigurno uživaš u toj ljepoti, ah tako bih rado prošetala bosa po tom vrtu...
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidim calistemon u vrtu, i zanima me kako on podnosi zimu? Mislila sam ga nabaviti, ali sam čula da će mi se smrznuti po zimi, koliko dugo ga imaš?
|
|
vera4
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kupila sam ga lani u proljeće. Bio je malen i tužan. Svugdje je pisalo da ga po zimi treba unijeti u kuću ali ja nisam. Bio je tako bezvezan da mi nije bili vrijedno truda. Evo ga, narastao tri puta i cvjetao je. Samo sam ga malo kasno slikala. |
|
Odgovori | Stranica <12345 40> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |