Ukrasni sljez - Althea rosea |
Odgovori | Stranica <12345 7> |
Korisnik | |
Silvestra
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gute Fee,sljezovi koje posiješ ove godine cvjetat će Ti iduće,zato se zove dvogodišnja biljka jer joj do cvatnje vegetacija traje 2 godine...još i kasnije se neki puta zna održati i cvjeta...a kad je jednom posiješ naj češće se dalje sama zasijava...ako je zemlja jako dobra i njeguješ je sa velikom pažnjom biljka može procvasti i ove godine tamo pod kraj ljeta.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Silvestra
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari upravo sam Gute Fee o tome govorila ,o mnogo čemu ovisi koliko će biljka dugo opstati,dvije godine sigurno ,a dalje ovisi o ome na kakvome tlu raste,koliko o njoj vodimo brigu i da li je u kontinentalnom ili primorskom podneblju.
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
mirjam
Mladi grm Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anaida,prekrasni sljezovi.Ja imam tamno crveni sa prekrasnim velikim cvijetovima.Trogodišnji mi je otišao ovu zimu a podmladak od prošle godine uskoro će cvijetati.
|
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
Marinn
Nedavno posijan Pridružen: 29 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 75 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo mojih sljezova....
|
|
Monny
Odrastao grm Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Marinn predivni su oci su mi ispale
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svi prekrasni sljezovi , ne znam koji bih izdvojila.....neki su lijepi po boji a neki zato što su dupli.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Marinn
Nedavno posijan Pridružen: 29 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 75 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš lipo da vam se sviđaju :) zato evo još jedna sličica...
.
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasni su
ja imam bijelog |
|
Marinn
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala! Sjeme sam dobija na poklon čak iz Engleske! :))
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam ga bila kupila u merkura, ove godine ga nije bilo, ali od cijele kesice ostao mi samo taj bijeli - puževi ih jako vole kad su mali
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divni su, zaista...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Marinn, prekrasni su!!!!!!!!!!
Nekako mi prije nisu bili tako lijepi, ali su mi ovi privukli pažnju! Pa možda i ja sad nabavim neki!
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasni su Marinovi dupli cvijetovi sljeza!!! Ja sam sijala ovo proljeće a u cvijetovima ću uživati sljedeće, nadam se i vi samnom!!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imam ga sad i ja tj imat ću..posijala sam ga u četvrtak i eno ga niko je |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kamenjar, brzo ti je niknuo. Moji su posijani duže ali još ništa od nicanja, možda ni neće....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moji su baš pravo krenili,po danu ih iznosim van i špricam 2-3 put dnevno sa vodom..ako ti ne izađu ,ja cu ti od sebe poslat kad ojačaju
|
|
Vir |
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jesi li imala sjemenki od tih ljepota? |
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
posto prvi put sijem ,zanima me kad treba sljez pikirat ,posijala sam ga prije 9 dana
|
|
Vir |
|
Odgovori | Stranica <12345 7> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |