Anđeoske trublje - brugmansije |
Odgovori | Stranica <12345 80> |
Korisnik | ||
Ivan
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Autor ljekovitog bilja Pridružen: 24 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1213 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Svi ih žele dodirnuti jer misle da su umjetne...Šteta je samo da cvijet traje samo par dana.. |
||
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
predivne su.Donata ne cvatu li one malo duže? Ok cvijet je par dana ali potjera nove cvjetove??
|
||
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Da stalno stvara nove pupoljke...na svu sreću ... |
||
Donata
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Evo i žutih ... datura
|
||
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ove prve ni ja. Ma predivne su. Koliko sam shvatila obje su trajnice ili?!
|
||
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
i jedne i druge su predivne
|
||
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
prelijepo Donata
|
||
Donata
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ne ove dature su jednogodišnje i nastojat ću kupiti sjemenje... A ove što su mi u avataru...su brugmansije-anđeoske trublje ...trajnice mami procvjetala moja još |
||
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
angi
Odrastao grm Pridružen: 02 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1139 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Donata za prkrasnu žutu daturu
|
||
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
krasna je,šteta što čovjek od nje poludi
Je da je meni najljepša ona na tvom avataru,Donata,al nekako neće prezimiti kod mene(nemam mjesta) pa nek i poludim od ove dature al nju ću nabaviti.
Kad će taj balkon Donata,ja već nestrpljiva,de malo potjeraj te majstore
|
||
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
shasha znala sam da ces krenuti u akciju trazenja dature
sretno cekamo slikice |
||
Donata
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Kad počne kod nas turistička sezona, onda počne i sezona lova na majstore...pošto smo mi ovo ugovorili već ranije ..nadam se da je termin 05.07. konačan...- majstor je btw iščašio nogu...prije 2 tjedna...
|
||
Donata
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
na nogometu.... |
||
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
za Donatine dature.
|
||
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
pa nek sjedne na pod i ljepi.Ne ljepi pločice nogama valjda
|
||
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ih kud bas sad da izvrne nogu
|
||
Donata
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Evo moje bijele dature ... netom procvjetale ...
|
||
lana2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Donata. Puna je pupova, dobro je preživjela sve radove.
|
||
Odgovori | Stranica <12345 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |