gortyna |
Odgovori | Stranica <12345 6> |
Korisnik | |
Ninochka
Pustio korijenje Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma hippy nam je inspiracija :) i kaj je najbolje, doista hrpu stvari naucis samo gledajuci je dok radi :) jedino moras sutiti, jer ak pocnes pricati nis ne stignes a ona je vec gotova :)
|
|
Sponzorirani linkovi | |
gortyna
Pustio korijenje Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bas mi je zao sto i ja ne mogu doci na koju radionicu
|
|
bubamara22
Odrastao grm Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a di se to gleda kak hippy radi....i ja bi gledala....šutit ću, obećajem.... |
|
gortyna
Pustio korijenje Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam predaleko pa se nisam ni raspitivala tak da ti nemrem reci
|
|
leonarda
Odrastao grm Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravo gortyna
radovi su ti bas dobri.........zadnji mi lego pri srcu......super bravo |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
gortyna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala, hvala
|
|
jassi
Trajnica Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mila di siiiii??? ima kaj novih radova<'
|
|
gortyna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo me, radila sam nesto, moram samo poslikati
|
|
miškopiško
Odrastao grm Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
čekamoooo
|
|
gortyna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ok
ma vec sam prije pisala kaj mi je problem
ne mogu slike prenjeti na komp jer mi se nesto potrgalo
pa mi to radi muz na poslu
ovaj tjedan je on na nekom tecaju izvan poduzeca, pa ce to napraviti drugi tjedan
|
|
goga-zg
Mladi grm Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
slika sa massai ratnicima je super.reci mi molim te kako si i sa čime napravila tako dobar prijelaz sa salvene na podlogu.riješi me muke .nikad nisam zadovoljna kako ja to napravim uvijek mi nešto fali.
|
|
gortyna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stavljala sam vise boja prvo, crvenu, tamno smedju i zutu, ali nisam bila zadovoljna pa sam prek svega toga natapkala zlatnu, a natapkala sam malo i prek salvete i to je to probaj, nije tesko
|
|
miškopiško
Odrastao grm Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da, ti prijelazi su najbolji ako zahvatiš i salvetu...
|
|
goga-zg
Mladi grm Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja ću probati tako bojati sa veše boja.hvala na odgovoru.
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasni radovi
|
|
gortyna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nema na cemu, drago mi je ako mogu pomoci
|
|
gortyna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala rose
|
|
SunceRi
Mladi grm Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gortyna ma radovi su ti super...masai ratnik ti je za 10 ... a Klimt... pa gdje samo nađete njegove salvete... tvoj prvi rad, sviječnjak sa listovima i masai ratnik su mi stvarno zapeli za oči, što ne znači da su drugi manje bitni...
|
|
gortyna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala, hvala
a Klimta sam kupila preko web-a
|
|
gortyna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i malo iste tema na razlicitim podlogama
|
|
Odgovori | Stranica <12345 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |