Moj kamenjar i vrt |
Odgovori | Stranica <12345 70> |
Korisnik | |
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Horti evo proljeća i kod tebe, a onaj žuti udomljeni cvijet je stvarno interesantan.
|
|
život je more
|
|
Sponzorirani linkovi | |
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šafrani su fenomenalni!!!!Ono žuto je korov no sladak je,i ja dosta"lijepog"korova ostavljam po dvorištu
|
|
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
.....lijepo, lijepo....
|
|
cvetlin
Mladi grm Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
oni žuti su me zabljesnuli ko sunce .. a onaj žuti udomljeni ti je podbjel -ljekovita biljka
|
|
dzomba
Trajnica Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jak lijep pocetak,kako si i sama napisala ..prelijepe slike Safrana!!
|
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
Cvita
Pustio korijenje Pridružen: 26 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 261 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno šarenilo!
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Konačno su fotografije pale, ženo imaš prekrasne žute šafrane
|
|
josipa
Mladi grm Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasno proljetno cvijeće
|
|
Suzizana
Nedavno posijan Pridružen: 15 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 80 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jel ova zelena biljčica, ona koja ima na svakom vrhu grane po jedan prekrasan žuti cvijet. imam ju a ne znam kako se zove. ako neko zna nek me prosvijetli.
žuti šafrani su mi mrak!!
|
|
Horti
Odrastao grm Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam svima na pohvalama.
Znači udomila sam ljekoviti korov . A zanimljiv je stvarno jer cvate tako rano s prvim vjesnicima proljeća. Suzizana ovaj grmić ima žute velike cvjetove. Znam da je Hypericum, ali ne znam koji. Možda će netko pomoći da ga pravilno svrstamo. |
|
Horti
Odrastao grm Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo malo novih sličica:
globularia |
|
Horti
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pulsatilla
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pulsatilla je prekrasna. A cijeli kamenjar? Vjerujem da je i sad lijep kad je u zimi bio super.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
Horti
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Hoya, stvarno je sad lijep, prepun boje i živosti. Pokušavam to što bolje uslikati i podijeliti s vama ljepotu svakog cvjetka.
Evo pojavio se i jedan mali iris |
|
Horti
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo i phlox
|
|
Horti
Opcije poruke
Hvala(0)
|
još jedan
|
|
Horti
Opcije poruke
Hvala(0)
|
euonymus
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hoti,fantastično je! svaka ti čast!
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Horti ovo je sve prekrasno, fantastično...
|
|
život je more
|
|
Odgovori | Stranica <12345 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |