Aptenia cordifolia |
Odgovori | Stranica <1234> |
Korisnik | |
nuna
Mladi grm Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja isto imam ovu biljku.Prošlo ljeto sam dobila pelcer.Prezimila mi je u zatvorenom.Mislim da je ostala napolju da bi se smrzla.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...i kod nas je ima na tone....toliko je česta da je još nisam uvrstila u vrt...ako vam treba obrstit ćemo susjede...
|
|
dzomba
Trajnica Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nikad ne reci Nikad ..javit cu ti se Manci ako bude zatrebalo !! |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Na žalost i moja nije preživjela zimu...malo sam žalosna,nisam znala da je trebam na kontinentu unijet u kuću.
|
|
DANČI
Pustio korijenje Pridružen: 29 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 378 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
još uvijek sam u potrazi za ovim cvijetićem?
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danči, ja imam malecku, ali narasti će, pa ću ti poslati, mogu ti i odmah, ali sasvim malu reznicu, ako želiš pošalji adresu na p.p.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aptenia cordifolia variegata |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...moja sirotica...kao što rekoh...zelenja ko u priči, a cvjetići...na prste mogu pobrojati!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zima nije hladana pa živi ali ako zahladi nema joj spasa. Čak bi je i mi trebali spremati unutra. Kod Lantane je druga priča... Zato su tako bujne, ipak je to Brač.
|
|
Rijeka
|
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja je iz vrta prebačena na balkon i ušuškana,tu mi je na oku jer bi mi bilo žal da smrzne.Malo je jadnog izgleda a u vrtu je uživala.Lantanina je predivna
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
dea78
Mladi grm Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E.N predivna ti je.
|
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
Andina
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
EN, baš je lijepa ovako viseći u tegli. Morat ću to kopirati.
RS, i tvoja se lijepo širi i krasno cvjeta. Sirotica u našem školskom vrtu je i ove godine podivljala, ali sada mi je to drago jer je sakrila ružni prijelaz s betonskih osmica na neograđeni dio kamenjara.
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andina, lijepa vam je sirotica, a i delosperma pokraj nje
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajme Andina, kolika je...baš je krasna...ove godine nisam nigdje u prodaji naišla na varjegirane aptenie...jel netko od vas možda negdje vidio?
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica <1234> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |