Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mamin grunt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mamin grunt

Odgovori Odgovori Stranica  <12345 38>
Korisnik
Poruka
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2009 u 10:14
A ja uopće nevolim snijeg i hladnoću i nisam nikakve volje

Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2009 u 10:15
Ko će više znati gdje imaš slike uz toliko tema,ja tražim po tvom dnevniku a kad tamo ništa.
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2009 u 10:16
I zato pobegnem u svoju kuću 3x 2x1,5m i niš me ne zanima
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2009 u 10:19
Od sad su slike tu, jučer si je iris dala truda i prebacila ih ovdje Wink hvala

ja sam smatrala da još nemam šta za pokazati, ali ispada da imam pa sam i ja tu sad Smile a u dnevnmiku će biti lakše pratiti razgovore, bilješke i slLOL

zato lilly napravi si novu bilješkuWink
i kreni više s tvojim slikicamaSmile
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2009 u 11:30
Znači ako hoću pokazat slike moram u ovoj temi??
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2009 u 11:52
Šteta što ne mogu više vidjeti stare sličice, zašto si ih obrisala?
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2009 u 12:47
ja ih vidim normalno...jel još neko ne vidi slike??
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2009 u 12:52
Da sve se vide.
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2009 u 13:39
Hvala Lilly.
Ja sam sve editirala, pa se nadam da više nema problema, ako neko nešto nevidi molim da me obavijesti.Smile

Ujedno Shasha, vezano uz stupove s početka...oni se miću jer bi staza bila preuska, no dolazi uz stazu ogradica pa će biti zavjesa od penjačicaod kamenjara do stazeSmile.
A ona ograda šta se vidi je ograda od brajdi -to smo Z i ja radili samiWink

Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2009 u 13:42
Silvek što se tiće onog ukradenog..to sam prenijela poslije cvatnje tako da ne znam ni kako cvijet izgleda -zato sam se sad iznenadila kad sam vidla da se primilo...
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2009 u 15:36
To"ukradeno" smo ti identifikovali,i to je turski karanfil....
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2009 u 21:13
Sada se sve vidi, hvala. Ujutro kad sam gledala one prve slike mi se nisu vidjele već je pisalo da su uklonjene.
Sorry, možda je to bilo samo momentalno..........Confused
No, kad su slike vraćene- drago mi je!
Vidim da imaš tu svega i jedva čekam da malo zatopli, da sve to procvjeta pa da slika bude savršena. Thumbs%20Up
Do tada pozzzzzzzzzzz............ 
Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 780
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2009 u 22:05
Hej Mamaa, baš ti je sladak pesek; jedino mi se ne sviđa taj lanac Cry. Ne volim pse na lancu, djeluju mi kao zatvorenici s onom kuglom oko noge Smile. Dvorište nije ograđeno pa mora bit na lancu?

Ovi zimski prizori su baš idilični, a na potoku ti strašno zavidim,..., ma šta zavidim, ljubomoran sam Tongue.
Jedva čekam da pošalješ slike rascvjetanog vrta, potoka, terase....sve će izgledat savršeno!

Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2009 u 22:08
Kako ce ovo biti lijep vrt.. ..jedva cekam jos slika!!

Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2009 u 22:24
Originalno poslano od člana alisa alisa napisao:

To"ukradeno" smo ti identifikovali,i to je turski karanfil....

jeste i hvala vam..samo se čudim kako se primio, a posađen je kad po svim pravilima ne bi trebao bitiSmile i zato pouka: sdai kad god imaš priliku, cvijeće zna kad je dobrodošloBig%20smile
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2009 u 22:25

Bitno da se vidi, meni je sve cijelo vrijeme bilo u redu, zato ti puno hvala što si me upozorila, malo editiranja i sad je opet ok.

I ja jedva čekam da procvate sveSmile

Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2009 u 22:30
U pravu si, dvorište nije ograđeno i to je razlog zašto je na lancu...ali ove godine ide ograda...pa zato ljudi može mala pomoć, uspoređujem cijene u dućanima i opako variraju... ja bi uzela zelenu plastificiranu ogradu kockastog oka visina 110-120, pa ako neko zna gdje je neka akcija bila bih zahvalna...a još ako ide na rateWink

Ali ne brini taj pesek ti uredno barem svaki mjesec strga taj lanac i sajlu osmicuLOL uskoro će i on uživati, a kad krene ljeto još bu nabacil cca 10 kg, po zimi mi obavezno smršaviCry

Bum ti ja potok i kanal bolje poslikala..samo danas sam izašla van u šlapamaLOL

Poruka
Tema: Mamin grunt
Objavljeno: Today at 22:05 by mali gogo
Hej Mamaa, baš ti je sladak pesek; jedino mi se ne sviđa taj lanac Cry. Ne volim pse na lancu, djeluju mi kao zatvorenici s onom kuglom oko noge Smile. Dvorište nije ograđeno pa mora bit na lancu?

Ovi zimski prizori su baš idilični, a na potoku ti strašno zavidim,..., ma šta zavidim, ljubomoran sam Tongue.
Jedva čekam da pošalješ slike rascvjetanog vrta, potoka, terase....sve će izgledat savršeno!

Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2009 u 22:33
Hvala džomba, mislim da će slijedeće za vikend, gotovo je bolovanje, nazad na poselCry
Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 780
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2009 u 08:50
Hehe, mrcina jedna. Znači preko ljeta se još više udeblja, a i sad je prilično bucmast. A pravi je pozer, pogledaj ti samo taj pogled u objektiv LOL

Bit će prekrasno kad dvorište ozeleni, rascvjeta se, zamiriši... pa još ako je voda u potoku nezagađena.... ljetom sjedneš uz potok, brćkaš noge, udišeš splet mirisa cvijeća i gledaš klince kako se igraju.... Raj nebeski!
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2009 u 13:24
Gogo, lijepo si ti to zamislio, samo stvarnost je malo drugačija...u taj potok noge umočiti.....fuj, fuj fuj....šta da ti kažem ja sam u L. jedina koja ima skeptičku jamu po propisima...ostalo zamisliAngry
Ali svejedno, žabice krekeču, znaju mi doći rode (jedna posjećuje i vrtSmile).

A peso je sad na 50 kg...ide on i do 65-70....pa si sad zamisli s obzirom da ne voli veterinare kakav je šou kad ga treba cijepiti....5 god sam to radila sama...veterinari su redom odustajali...a inače je bebicaSmile
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12345 38>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.