Mamin grunt |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 38> |
Korisnik | |||
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
A ja uopće nevolim snijeg i hladnoću i nisam nikakve volje
![]() |
|||
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
||
Ko će više znati gdje imaš slike uz toliko tema,ja tražim po tvom dnevniku a kad tamo ništa.
|
|||
![]() |
|||
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
||
I zato pobegnem u svoju kuću 3x 2x1,5m i niš me ne zanima
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Od sad su slike tu, jučer si je iris dala truda i prebacila ih ovdje
![]() ja sam smatrala da još nemam šta za pokazati, ali ispada da imam pa sam i ja tu sad
![]() ![]() zato lilly napravi si novu bilješku
![]() i kreni više s tvojim slikicama
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
||
Znači ako hoću pokazat slike moram u ovoj temi??
|
|||
![]() |
|||
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
||
Šteta što ne mogu više vidjeti stare sličice, zašto si ih obrisala?
|
|||
![]() |
|||
||
ja ih vidim normalno...jel još neko ne vidi slike??
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Da sve se vide.
|
|||
![]() |
|||
||
Hvala Lilly.
Ja sam sve editirala, pa se nadam da više nema problema, ako neko nešto nevidi molim da me obavijesti.
![]() Ujedno Shasha, vezano uz stupove s početka...oni se miću jer bi staza bila preuska, no dolazi uz stazu ogradica pa će biti zavjesa od penjačicaod kamenjara do staze
![]() A ona ograda šta se vidi je ograda od brajdi -to smo Z i ja radili sami
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Silvek što se tiće onog ukradenog..to sam prenijela poslije cvatnje tako da ne znam ni kako cvijet izgleda -zato sam se sad iznenadila kad sam vidla da se primilo...
|
|||
|
|||
![]() |
|||
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
||
To"ukradeno" smo ti identifikovali,i to je turski karanfil....
|
|||
![]() |
|||
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
||
Sada se sve vidi, hvala. Ujutro kad sam gledala one prve slike mi se nisu vidjele već je pisalo da su uklonjene.
Sorry, možda je to bilo samo momentalno..........
![]() No, kad su slike vraćene- drago mi je!
Vidim da imaš tu svega i jedva čekam da malo zatopli, da sve to procvjeta pa da slika bude savršena.
![]() Do tada pozzzzzzzzzzz............
|
|||
![]() |
|||
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
||
Hej Mamaa, baš ti je sladak pesek; jedino mi se ne sviđa taj lanac
![]() ![]()
Ovi zimski prizori su baš idilični, a na potoku ti strašno zavidim,..., ma šta zavidim, ljubomoran sam
![]() Jedva čekam da pošalješ slike rascvjetanog vrta, potoka, terase....sve će izgledat savršeno!
|
|||
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|||
![]() |
|||
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
||
Kako ce ovo biti lijep vrt..
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|||
![]() |
|||
||
jeste i hvala vam..samo se čudim kako se primio, a posađen je kad po svim pravilima ne bi trebao biti
![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Bitno da se vidi, meni je sve cijelo vrijeme bilo u redu, zato ti puno hvala što si me upozorila, malo editiranja i sad je opet ok. I ja jedva čekam da procvate sve |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
U pravu si, dvorište nije ograđeno i to je razlog zašto je na lancu...ali ove godine ide ograda...pa zato ljudi može mala pomoć, uspoređujem cijene u dućanima i opako variraju... ja bi uzela zelenu plastificiranu ogradu kockastog oka visina 110-120, pa ako neko zna gdje je neka akcija bila bih zahvalna...a još ako ide na rate
![]() Ali ne brini taj pesek ti uredno barem svaki mjesec strga taj lanac i sajlu osmicu
![]() ![]() Bum ti ja potok i kanal bolje poslikala..samo danas sam izašla van u šlapama ![]()
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Hvala džomba, mislim da će slijedeće za vikend, gotovo je bolovanje, nazad na posel
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
||
Hehe, mrcina jedna. Znači preko ljeta se još više udeblja, a i sad je prilično bucmast. A pravi je pozer, pogledaj ti samo taj pogled u objektiv
![]() Bit će prekrasno kad dvorište ozeleni, rascvjeta se, zamiriši... pa još ako je voda u potoku nezagađena.... ljetom sjedneš uz potok, brćkaš noge, udišeš splet mirisa cvijeća i gledaš klince kako se igraju.... Raj nebeski!
|
|||
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|||
![]() |
|||
||
Gogo, lijepo si ti to zamislio, samo stvarnost je malo drugačija...u taj potok noge umočiti.....fuj, fuj fuj....šta da ti kažem ja sam u L. jedina koja ima skeptičku jamu po propisima...ostalo zamisli
![]() Ali svejedno, žabice krekeču, znaju mi doći rode (jedna posjećuje i vrt
![]() A peso je sad na 50 kg...ide on i do 65-70....pa si sad zamisli s obzirom da ne voli veterinare kakav je šou kad ga treba cijepiti....5 god sam to radila sama...veterinari su redom odustajali...a inače je bebica
![]() |
|||
|
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 38> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |