galerija slika; goga-osijek |
Odgovori | Stranica <12345 26> |
Korisnik | |
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nevjerojatan je ovaj dio Foruma, svaka nova tetica salvetica bolja je od prethodne, pa ljudi moji kao da više uopće nema početnika, jedan rad, dva radića a onda odmah krenu remek djela. Bravo, stvarno ti idu platna!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
goga-osijek
Mladi grm Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
curke hvala na pohvalama...preko vikenda sam si sredivala svoj radni kutak...da ne moram stalno seliti stvari....novi radovi (iz novopecene radionice) uskoro stizu...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
goga-osijek
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ah da, rosee-...ne zelim se ni sjecati...al ak nista drugo bar smo naucile tufkat...mene tufkanje najvise ocarava kada zelim postici mramor efekt...a o jednolicnom bojanju i ustedi materijala da ne pricam...kupila sam si u pevecu neke spuzvice (mislim da su za skidanje sminke)...paketic je oko 3 kune, u paketu su 3 spuzvice, jako lijepo se operu...ma uostalom donijet cu ti sutra na posao jedan paketic.. |
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
ljiljanari
Pustio korijenje Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Goga radovi su super, baš mi se sviđa tvoj poseban tač na svaki rad koji je prepoznatljiv. Super.
|
|
goga-osijek
Opcije poruke
Hvala(0)
|
osobno mislim da se svaka salveta treba doraditi na svoj nacin...najlakse je uzeti gotovi motiv i naljepiti ga...kasnije to postane premalo...meni je to postalo dosadno vec nakon prva 2 ili 3 rada...dok nisam uhvatila neke osnovne stvari...imam jedan novi rad, ali cu ga staviti za koji dan...otisao je po svoj ram...sad sam trenutno u fazi da od nekoliko salveta stvaram jednu cjelinu... |
|
|
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Platna su mi odlična! kad će novi radovi?
|
|
goga-osijek
Opcije poruke
Hvala(0)
|
malo sam u guzvi ovih dana...ali za vikend cu vas iznenaditi novim radovima... |
|
|
|
mnataša1
Odrastao grm Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajmo goga, što smo ovaj tjedan, i ti i ja nešto u pomanjkanju vremena ili ideja?
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
goga-osijek
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imam inspiracije, ali nemam vremena...al zato jedva cekam week&...vec imam nekih ideja... |
|
|
|
mnataša1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a kampiranje u školi?
|
|
|
|
goga-osijek
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma bit ce svega, malo kampiranja u skoli, malo radionica...malo svega...
|
|
|
|
mnataša1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kao prava musaka...red ovoga...red onoga... meni isto pomanjkanje vremena , no sinoć sam nešto dovršila što sampreko vikenda započela, navečer ću skinuti slikice da se vidi...
|
|
|
|
goga-osijek
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sreca pa sam i uzivo vidjela radove...na slikama su predivni ali ni do koljena onome kako izgledaju uzivo...
ja cu veceras dovrsavati nesto zapoceto...i pripremati crijep za vikend... |
|
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Goga, predivni radovi!
Mislim ja na tebe! I čekam da popijete kavicu u Osijeku i da napokon uspijemo vidjeti osječku ekipu!!! |
|
goga-osijek
Opcije poruke
Hvala(0)
|
iskreno, ne znam ni ima li nas na ovom dijelu foruma iz Osijeka...mnatasa i ja smo blizu, radimo skupa, a Karmen je iz Os...za drugog nikog ne znam... |
|
|
|
mnataša1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajmo stvarno okupiti forumašice iz osijeka...otvori temu,pa tko nams e javi, dogovaramo se dalje...
|
|
|
|
goga-osijek
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vec jesam...tamo na okupljanju forumasa...to bi bilo zgodno...zamisli nas u nekom bircu (koji ce i tak sad biti prazni zbog novog zakona), stol pun salveta, radova, a mi ko cavke... |
|
|
|
goga-osijek
Opcije poruke
Hvala(0)
|
napokon da sam i ja nesto radilaaaaa...jeeeee...jeeeee...
u ponedjeljak stavljam slike, vjerujem da cu i sutra raditi pa cu staviti sve zajedno... |
|
|
|
saara
Mladi grm Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
UUUUUUUUUUUUUUUUUUU pa lijepo te "udarilo". Pohvaljujem tvoj polet i nove radove. Bravo, prekrasno
|
|
Odgovori | Stranica <12345 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |