Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - galerija slika; goga-osijek
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

galerija slika; goga-osijek

Odgovori Odgovori Stranica  <12345 26>
Korisnik
Poruka
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2009 u 20:40
Nevjerojatan je ovaj dio Foruma, svaka nova tetica salvetica bolja je od prethodne, pa ljudi moji kao da više uopće nema početnika, jedan rad, dva radića a onda odmah krenu remek djela. Bravo, stvarno ti idu platna!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
goga-osijek View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 683
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 07:45
curke hvala na pohvalama...preko vikenda sam si sredivala svoj radni kutak...da ne moram stalno seliti stvari....novi radovi (iz novopecene radionice) uskoro stizu...
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 07:49
Originalno poslano od člana mnataša1 mnataša1 napisao:

olala...evo i mene...nagovorila si me [IMG]smileys/smiley2.gif" align="absmiddle" alt="Wink" />naravno,za radove svaka pohvala, kao što i uživo kažem, jer ja eto imam priliku vidjeti tvoje radove uživo...[IMG]smileys/smiley17.gif" align="absmiddle" alt="Tongue" />vidjela samda se pričalo kod tebe o tufkanju... o tome bar sve znamo (sjetise rosee)... šalu na stranu, mene je tufkanje očaralo, posebice kada se koristi kod raspuklina, a da ne govorim o jednoličnom bojanju...svakako dajem svoj glas za tufkanja spas...

ah da, rosee-...ne zelim se ni sjecati...al ak nista drugo bar smo naucile tufkat...mene tufkanje najvise ocarava kada zelim postici mramor efekt...a o jednolicnom bojanju i ustedi materijala da ne pricam...kupila sam si u pevecu neke spuzvice (mislim da su za skidanje sminke)...paketic je oko 3 kune, u paketu su 3 spuzvice, jako lijepo se operu...ma uostalom donijet cu ti sutra na posao jedan paketic..
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
Na vrh
ljiljanari View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 332
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljanari Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 07:51
smile55
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 09:16
Goga radovi su super, baš mi se sviđa tvoj poseban tač na svaki rad koji je prepoznatljiv. Super.
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 11:19
Originalno poslano od člana KARMEN KARMEN napisao:

Goga radovi su super, baš mi se sviđa tvoj poseban tač na svaki rad koji je prepoznatljiv. Super.

osobno mislim da se svaka salveta treba doraditi na svoj nacin...najlakse je uzeti gotovi motiv i naljepiti ga...kasnije to postane premalo...meni je to postalo dosadno vec nakon prva 2 ili 3 rada...dok nisam uhvatila neke osnovne stvari...imam jedan novi rad, ali cu ga staviti za koji dan...otisao je po svoj ram...sad sam trenutno u fazi da od nekoliko salveta stvaram jednu cjelinu...
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 21:07
Platna su mi odlična! kad će novi radovi?Clap
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2009 u 09:39
Originalno poslano od člana monna-1 monna-1 napisao:

Platna su mi odlična! kad će novi radovi?[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley32.gif" height="17" width="18" align="absmiddle" alt="Clap" />

malo sam u guzvi ovih dana...ali za vikend cu vas iznenaditi novim radovima...
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2009 u 07:25
ajmo goga, što smo ovaj tjedan, i ti i ja nešto u pomanjkanju vremena ili ideja?

Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2009 u 07:42

ajmo goga, što smo ovaj tjedan, i ti i ja nešto u pomanjkanju vremena ili ideja?

imam inspiracije, ali nemam vremena...al zato jedva cekam week&...vec imam nekih ideja...
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2009 u 09:11
a kampiranje u školi?
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2009 u 09:51
ma bit ce svega, malo kampiranja u skoli, malo radionica...malo svega...
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2009 u 10:33
kao prava musaka...red ovoga...red onoga... meni isto pomanjkanje vremena , no sinoć sam nešto dovršila što sampreko vikenda započela, navečer ću skinuti slikice da se vidi...
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2009 u 17:44
sreca pa sam i uzivo vidjela radove...na slikama su predivni ali ni do koljena onome kako izgledaju uzivo...

ja cu veceras dovrsavati nesto zapoceto...i pripremati crijep za vikend...
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2009 u 20:32
Goga, predivni radovi!
Mislim ja na tebe! I čekam da popijete kavicu u Osijeku i da napokon uspijemo vidjeti osječku ekipu!!! Big%20smile Wink
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2009 u 08:22
Originalno poslano od člana andrea01 andrea01 napisao:

Goga, predivni radovi!Mislim ja na tebe! I čekam da popijete kavicu u Osijeku i da napokon uspijemo vidjeti osječku ekipu!!! [IMG]smileys/smiley4.gif" align="absmiddle" alt="Big%20smile" /> [IMG]smileys/smiley2.gif" align="absmiddle" alt="Wink" />

iskreno, ne znam ni ima li nas na ovom dijelu foruma iz Osijeka...mnatasa i ja smo blizu, radimo skupa, a Karmen je iz Os...za drugog nikog ne znam...
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2009 u 08:26
ajmo stvarno okupiti forumašice iz osijeka...otvori temu,pa tko nams e javi, dogovaramo se dalje...

Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2009 u 08:38

ajmo stvarno okupiti forumašice iz osijeka...otvori temu,pa tko nams e javi, dogovaramo se dalje...
ž
vec jesam...tamo na okupljanju forumasa...to bi bilo zgodno...zamisli nas u nekom bircu (koji ce i tak sad biti prazni zbog novog zakona), stol pun salveta, radova, a mi ko cavke...
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 22:12
napokon da sam i ja nesto radilaaaaa...jeeeee...jeeeee...

u ponedjeljak stavljam slike, vjerujem da cu i sutra raditi pa cu staviti sve zajedno...
Na vrh
saara View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 900
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje saara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2009 u 10:36
UUUUUUUUUUUUUUUUUUU pa lijepo te "udarilo". Pohvaljujem tvoj polet i nove radove. Bravo, prekrasno
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12345 26>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.