moja basta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasan vrt
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Biksi predivno. Travica, zelenilo i hrpa cvijeća!Pravi mali raj!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Biksi divno,nove slicice su krasne:)
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
jako lijepo
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Biksi, danas sam otkrila tvoj vrt, sve je prelepo, prosto neverovatno koliko cveca, deluje mnogo vece! Bas, bas, lepa basta
![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
biksi ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 92 |
hvala vam,
zao mi je sto ne mogu posvetiti vise vremena i novca mom vrtu,nije bas sve tako ocaravajuce,ali svi uglavnom slikamo ono najbolje.
sto se tice delfinijuma ima ih i onih visokih,nisu bas dva metra,ali uz
malo paznje bice.
pozdrav svima,
biksi
|
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
biksi ti si jako jako skromna a ne trebaš pretjerivati u tome evo ja jedva čekam još slika a tebe nigdje sigurna sam da iima još puno toga lijepog kod tebe
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prekrasan vrt, šteta što nemanovih sličica
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
biksi prošetala sam tvojim prekasnim vrtom i uživala u predivnoj cvjetnoj rapsodiji.
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Prekrasan svaki kutić tvoga vrta, kao iz bajke, prekrasne boje, raznoliko bilje, prekrasan valovit rub travnjaka, sa uživanjem ću još koji puta prošetat tvojim vrtom!!!! I slažem se s Lanom2, prekrasna čarobna cvjetna rapsodija, djeluje jako otmjeno i elegantno!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
biksi ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 92 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
predivno biksi
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Ne znam kako sam do sada ovu ljepotu preskočila..
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Biksi se vratila
![]() Hajde sad nemoj praviti ovako duge pauze,preskočila si cijelu godinu. Imaš doista s čime hvaliti!
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |