Athenin vrt |
Odgovori | Stranica <12345 11> |
Korisnik | |
Athena
Pustio korijenje Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Za kraj ruža
i Morning Glory
|
|
Sponzorirani linkovi | |
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čestitke za rodohiton Sam ga mazi i pazi da ima puno cvjetova i puuuno sjemenki (se preporučam )
|
|
Athena
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nemaš pojma koliko bi ja voljela da ima punoooo sjemenki.
Ali tak je mali i nikakav da se nekak bojim uopće ga previše obilaziti. A taj pupoljčić... odakle mu snage?
|
|
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divno Athena, prekrasne dalije, božanstvene gladiole, ruža savršena, slak je divne plave boje....ma stvarno je sve odlično......noćne frajle (mirabilis) ti se isto razmnožavaju poput dragoljuba, kad jednom posiješ, teško da buš se toga tak lako riješila....još samo da pitam...gdje si nabavila ona ukrasni obelisk za penjačice? Odličan je....
|
|
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasno ali čuvaj rodohiton molim te i skupljaj sjeme,moji su svi krepali na žalost.Ovaj tvoj je neki žilav izgleda
|
|
Athena
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Flavia, za obelisk mislim da je MM to kupio u KTC, ili negdje slično.
I hvala vam svima za podršku za rodohiton. Nadam se da će uz toliko pozitivne energije početi rasti poput čarobnog graha src="http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley1.gif">
|
|
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na informaciji, a di ima takav dućan KTC, čini mi se da u Zgb nisam vidjela takav dućan......
|
|
Athena
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znam da ih ima po Slavoniji, a i u Međimurju otkud sam ja.
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Križevački trgovački centar = KTC (Podravina, Posavina, Slavonija, Međimurje..)
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Flavia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fala cure, ali to mi je malo "van ruke"....a ko zna...možda i nađem negdje drugdje. Takav sam obelisk proljetos tražila po Zagrebu, i nisam ga nigdje našla, pa sam si dala napravit nešto slično za klematise, samo što je taj moj ovalni, a ovakvi okrugli bi mi super došli za par ruža penjačica koje su još mlade, ali "nek imaju". I još jedna informacijica ak može....koja im je bila cijena i da li znaš da li još ima takvih? Oprostite na "davljenju"......
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
-Koja ljepota
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasnog cvijeća ovdje, priznajem i naziva koje po prvi puta čujem, kao št oje rodohiton.
|
|
Athena
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Flavija, cijena nije bila neka velika - 50-80 kn, tako nekako.
Bergenija, rodohiton tj. sjemenke, dolazi uglavnom iz Engleske. Tako sam ga bar ja naručila na eBayu.
|
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako lijepo
|
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve cvijeće je krasno, svaka čast. Bravo za rodohiton . Opet sam nešto naučila . A sad ću ja pitati za kolutove - držače za cvijeće. Gdje si njih kupila i ako se sječaš koja im je cijena?
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo sam ponovo malo pregledala i stvarno se ne mogu nadiviti
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Athena
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovako samo da kažem da sam na moru i da ovih dana neću biti "redovita" u praćenju grupe i u odgovorima.
Kolutove sam kupila u lokalnom rasadniku, a koštali su 45 kn njih četiri u kompletu.
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Necu nista izdvojiti...imas divan vrt
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cvijeće i boje su
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Athena
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vratih se ja i ponovo krećem u akciju: naravno u vrtu. Dočekalo me prilično trave i korova... Stoga nisam stigla pripremiti fotke osim ove jedne |
|
Odgovori | Stranica <12345 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |