Slike iz Dalmacije |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
posli smo trajektom do Preka,tamo nas je cekala sestria prijateljica Laura,da nas odveze na otok Pasman...Tamo ljetuju vec godinama,imaju gumeni camac(6 m) i sa njima sam vidjela predivne predjele Kornata
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
a kad smo krenuli oblaci se navukli,tek sto nije pocela kisa
Lazaret ili ti Osljak...nekad davno vodio me ujak kod njegove familije,njegova majka je bila sa Lazareta ![]() ![]() a mene ovaj otocic podsjeca na mladost i moje stare prijatelje(prijatelji stari gdje ste),odlazili smo vikendom,uzivali,druzili se ![]() |
|
![]() |
|
otocic cini mi se da se zove Skoljic...
a ovo je vec na Pasmanu,kuca gdje su ljetovali Laura i Mauro,divni ljudi...morala sam slikati i dio vrta,odusevila sam se... prije tih slika,evo jos ove dvije slikana sa trajekta ![]() ![]() a sto se tice vrta,divila sam se,i zamisljala da i moj bude tako uredan i krasan...i nisam nista pipnula,samo sam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() vlasnici ovog divnog vrta sve pohvale ![]() |
|
![]() |
|
poslje kisice i obavljenog rucka odlucili smo malo zaploviti...rado bi isli na Kornate,al vjetar je bio malo jaci i zadovoljili smo se vozjom do jedne divne uvale,,do otoka Iza...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Prekrasne slike Gioia, a kako je krasan taj vrt
|
|
![]() |
|
![]() ![]() vauu,koja boja ![]() razvedrilo se,i jedva cekam da se bucnem u more. |
|
![]() |
|
hvala OTOK
![]() a uzivo je puno ljepse...uzivala sam uistinu! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
u ovoj uvali smo se kupali...more cisto,vidi se dno...oko nas nekolicina brodica,jahti...bilo je i golaca,njih naravno nisam slikala
![]() Nadam se da ce mi sestra poslati slike sto je ona uslikala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() to su slike sa prvog izleta na otok Pasman,okolinu i divnu uvalu kod otoka Iz-a |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Stvarno je predivno, svaka čast Gio na prekrasnim slikama..
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ovo je slikano u Zatonu,iskreno nisam nesto odusevljena(valjda zbog placanja),na desnoj strani je bila guzva,sto bas i ne volim,a na ljevoj manje ljudi i nije bas nesto uredjeno,al htjeli smo u Zaton ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() za danas dosta...odoh na spavanje |
|
![]() |
|
![]() ![]() nastavak...Kornati ovdje smo se kupali,predivna plaza,voda skoro prozirna i najljepsi pjesak koji sam vidjela...plaza Baja ![]() ![]() zao mi sto nemam vise slika,sa ovog mjesta... ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
ah.....krasno
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Bravo gio. A mene oduševljava ova slika: more kamen i naš bor. Toliko ga vilim da mi takva dva ogromna rastu u dvorištu.
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |