Lluvia - nesto moje |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 30> |
Korisnik | |
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Lluvia, dobro došla na ovaj forum. Radovi su ti jako lijepi i slažem se s Primaverom.....izvrstan shabby!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
hvala primavera i hvala anđelka
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
evo još par poslikanih kutija za koje molim savjete
1. trebalo je sve biti s pukotinama k2, ali mjestimice imam vece zlatne povrsine. To mi se dogadjalo i kod drugih radova. Zasto? 2.kod trece slike nakon ljepljenja i sušenja bez boja podloge je mjestimice postala zuta.Na slici se ne vidi bas najbolje i uzivo izgleda kao da je jako staro, ali mene smeta. Eto, pomoc molim... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Kutije su ti preeeeedivne - motivi, podloga - bravo!
![]() Što se tiče problema, meni se znalo dogoditi kod 2K da mi ostaju "fleke" ukoliko nisam nanijela na to mjesto step 1, pa je to mjesto ostalo neispucalo i kao flek! ![]() Žutilo koje te smeta na trećoj kutijici ne vidim, pa ni ne znam šta bi to moglo biti... Doduše, sve te kutije kineske proizvodnje s kojima svi radimo, natrackane su i tretirane tako odvratnim bojama (brusila sam jednu i nikad više), tako da je moguće možda da ti je boja kutije probila na površinu ili je u pitanju ljepilo, ne znam... Bitno da si ti zadovoljna, jer kažem, stvarno se ne vidi! ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kutijice su savrsene!
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
vidis, vidis... moguce da je to u pitanju. Prvo sam pomislila da nisam dovoljno nanijela step 2 ali u slijedecim prilikama jesam i opet se isto ponovilo. Pokusat cu sada pazljivi je s step 1 hvala sa savjetu ![]() |
|
![]() |
|
rose i anđelka - hvala puno.. sad mi je lakse nastaviti s radom
![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
romanticnije je sto imaju stariji izgled....ne brini.....nitko to nece zamjetiti....samo te mogu pohvaliti na jako lijepim radovima...
![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Kutijice su prekrasne. Imala sam sičnih problema sa izbijanjem boje iz samog drveta...tamo gdje se uklopilo sam ostavila, tamo gdje nije...prelakiraš i onda opet ideš s bojom....
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
meni su kutijice savršene i ne vidim nikakve greške,ova zadnaj me oborila s nogu,i ja sam imala taj problem sa kineskim kutijicama,već kad je sve ofarbano i polakirano,boja izbija,ah ti kinezi,tko zna kaj sve gore natrackaju
|
|
![]() |
|
leonarda i piramida... hvala vam najljepsa
lula, hvala na savjetu, to mi do sada nije palo na pamet ![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
@Lluvia,prekrasno je,te kutijice...te dvije s djevojkama ,tako starinske,ne upadaju nikakve greške u oči,izgleda savršeno...
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
hvala, hvala... nakon ovakvih komentara dobijem poticaj za dalje. Znas, skoro sam odustala od dvokomponentnog laka. |
|
![]() |
|
![]() |
|
Nesto naruceno i udomljeno. Osim zdjelice s bijelim makovima, od nje se nisam mogla razdvojiti.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
krasno........radovi su ti super
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
ajde nam sad lijepo priznaj gdje su ti oni radovi koji nisu baš uspjeli?
![]() sve što sam ja od tebe vidjela je prekrasno. i zdjelice i škrinjice i okviri i sve.
stvarno je sve tako lijepo i uredno da ne mogu vjerovati.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |