Dorinin početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 22> |
Korisnik | |
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ajme, Pagice su savršene! Tako slatke male bočice! Ova tvoja reciklaža je fenomenalna!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
kod tebe nema odmora, reciklaža i dalje traje. Bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Hvala, a tvoje bocice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
I meni je ona boca za vino apsolutni favorit!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
krasne bočice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Potpisujem Slavicu.
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Sve je lijepo ali ona boca sa grožđem ,za mene je favorit!
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
...moje iskustvo, koristim se seloteipom, nalijepim ga i tufkam i po njemu a kada je sve suho samo ga odlijepiš i dobiješ savršene rubove...teglice super...
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Hvala curkice
![]() Kamica niš se ja ne ljutim, volim ja prihvatiti dobre savjete, bum se malo okrenula filigranstvu i usavršila taj rub. ![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Boce su ti posebne, male, slatke, sarene
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Svježe , proljetne staklenke,i potpuno se slažem s kami potpuno je pogodila ,samo im to nedostaje!!!
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Draga Dorina, zadivljena sam kako si se usavršila s lijepljenjem salveta, sve glatko i na svom mjestu
![]() Zelene duguljaste staklenke su mi se posebno dopale, poklopci fenomenalni, baš su svježe, savršeno... S obzirom da si sva u staklenkama, samo jedna "primjedba" (jer to i mene osobno muči nekad)... Probaj koji put rubove gdje ti se mrvicu vidi prijelaz salveta-bijela podloga samo mrvicu tanko uz rub potufkati prije lakiranja ili obrubiti linijom srodne boje, mislim da bi onda bile za još jednu stepenicu ljepše, kao što si ovu zadnju pozlatila ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
nema odmora dok traje reciklaža
![]() ![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Dorina strašna si!boce su izvrsne ali ove dvije zadnje su me oborile!
![]() |
|
![]() |
|
Ove zadnje dvije su smišljene da daju malo starinski štih
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
ove zadnje dvije staklenke su ti stvarno prekrasne!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 22> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |