Moji radovi |
Odgovori | Stranica <12345 14> |
Korisnik | |
Dorina
Mladi grm Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Linaa krasni su ti vjenčići
|
|
Sponzorirani linkovi | |
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vjenčići su prelijepi!!!
|
|
Linaaa
Već proklijao Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala svima na komentarima evo nešto novo
|
|
Dorina
Mladi grm Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasan ti je ljetni tanjur, i ja volim taj motiv
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
ANĐELKA
|
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasan tanjur,i adventski su ti super,super
|
|
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dašak ljeta u zimi...odlično....šta ti je to okolo,gipsani odljevci'
|
|
Linaaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma to je hitno trebalo za poklon pa sam na brzinu skemijala ja nisam zadovoljna moglo je i bolje al dobro, mare to su gipsani odjevci sto sam jos u ljeti napravila samo sam ih u zlatno pofarbala, hvala za komentare
|
|
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sad ja opet imam pitanje.....gdje si nabavila te kalupe?
|
|
Linaaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U Chemacu u Vukovarskoj, dobiš još neke maskice uz to i sitnu ruzicu i tak ne fora stvarcice mogu ga fotkat pa stavit na net da vidis.
|
|
kami
Odrastao grm Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Linaaa, su ti one modlice sa vijenca s neke bombonijere (koje?) ili iz nekog hobby kalupa (kojeg?),hvala
|
|
Linaaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E ovak curke oni mali medeki, kucice , djed mrazici i slicno su vam gipsani odjevci izlijani u plastiku od adventskog kalendara, sam ja odmah zvadim sve čokoladice hehe, a ružice, listić, pužiči i ovi neki elementi su baš hobby kalup al bum vam večeras slikala ga nigdje na netu ga nema, pozdravček
|
|
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako lijepi i maštoviti radovi ali moram priznati da je i meni ona boca kao Božici i Maslini nekako najljepša. Reci mi čime si ju premazala. Da li je samo lak ili si i posipala nekim gliterima. Nisam sigurna zbog odsjaja
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moj galebe ....... krasan mi je
|
|
kami
Odrastao grm Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Linaaa, puno hvala, nikak se nisam mogla sjetit di sam znala vidjet takve čokoladice
Nadam se da ću ulovit neki adventski kalendar po dućanima, može i s isteklim rokom trajanja pa da je snižen Stvarno su ti super te figurice ispale, jeL to slučajno neki čvršći kalupić od kalendara bio? |
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koliko preekrasnih radova! odlično!
|
|
Linaaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tnx cure
Karmen to ti je obicna srebrna akrilna boja u 2 premaza nije čak ni lakirana. |
|
Linaaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo kalupa , a što se tiče onih sdventski naj obicniji nis posebno nije čvrst ubiti ni ne znaš kakav je jel dok ne kupiš i rasturiš da vidiš kalupiče ja sam tak od 4 s 2 bila zadovoljna |
|
Mikica74
Upravo klijam Pridružen: 31 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 143 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja sam nova kao i ti ...ali tvoji su radovi super.ima li nesto da ti ne znas raditi?jako si svestrana.od svih radova koji su super najvise mi se svidja flasa sa ruzom,prekrasna je....
|
|
Linaaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hehe Mikica pa ima naravno nešto što ne znam raditi ali to je zato što neki hobiji i projekti zahtjevaju punooo novaca i vremena, a nemam to, ali inače ja ti sve zelim naučiti i čeg god se primim brzo skuzim i ide mi,ak ne od 1. puta od 2. ziher. a ovak kreativne stvari to mi ide.
Pa i tvoji radovi su fantasticni radiš precizno i kaj baš lijepo ispadaju a onaj motiv salvete di ti je djed mraz, patuljak na kutijama, djed mraz ispod grane i onaj drugi sa slatkim medekom tanjur, prekrasne salvete, naravno i cjeli tanjuri su prekrasni al padam na tak slatke salvete pa bolje radiš salvetnu tehniku nego ja a kutijice svaka čast |
|
Odgovori | Stranica <12345 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |