prilina svaštara |
Odgovori | Stranica <12345 10> |
Korisnik | |
kami
Odrastao grm Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kakve li svestranosti, svaka čast...
sve vile mi imaju nešto posebno i odlično napravljeno i sviđaju mi se te čiste boje... kužim da misliš da nisu predobre izrade (modeliranje uvijek traži usavršavanje), ali imam osjećaj da je najteže raditi izraze lica i detalje na licu jer su položaji tijela skupa sa dodacima odlične izrade i izgledaju skroz živo... (osobno su mi Svjetlana i Bojana nekako najupečatljivije) a ova kornjačica tvoje kćeri mi je fenomenalna... |
|
Sponzorirani linkovi | |
valliSa
Mladi grm Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sviđa mi se tvoja svaštara, slika Gospe prekrasna , uradila sam dvije po toj shemi. Svaka čast i kćerki
|
|
prila
Mladi grm Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala cure! vallisa i sama sam napravila dvije(jedna je išla na poklon)i stvarno mi je trebalo puno vremena za nju.radila sam sa jako tankim koncem tako da je slika dosta mala(35*55cm)i oči su mi skoro ispale.
|
|
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...ajme draga Prila, koja svestranost ...oduševljena sam tvojim slikanjem, i meni je to jednopotezno slikanje pravi SF, a naročito me fascinira na čemu sve slikaš... bilo bi nepravedno ne pohvaliti tvoj veliki trud i maštovitost u svemu čega se primiš, ali i mene si potpuno osvojila famoznim mozaikom nastalim iz nužde...i doista ne kužim zbog čega TM ima glavobolje ...pa trebal bi te na dlanu nositi koliko si vrijedna, talentirana i dosjetljiva.... vile su mi isto krasne, naročito Bojana i Svjetlana, a kćer je očito pokupila tvoje kreativne gene jer joj odlično ide s fimom.... i za kraj ostavljam ovu prekrasnu heklanu sliku Majke Božje za koju se mogu samo
|
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prila, oduševljena sam tvojim radovima, mozaik je savršen (morat ću i ja razbiti nekoliko pločica, samo neznam kako da pravdam puknuće ;), slike vaaaau, vile (moja omiljena tema) prekrasne, favorit mi je Pekica, nakit....bravo majstorice!!!!
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prila i ja sam se oduševila tvojim radovima i tvojom svestranošću.
Zaista sam uživala!!!
|
|
lluvia
Mladi grm Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ej Prila... sto se ranije nisi ukljucila na forum... moji bi se ukucani jako radovali da su se mene i mojeg razbijanja dobre kupaonice mogli rijesiti na bezbolniji nacin... a mogli su da sam tvoj mozaik vidjela prije...
... ali imamo mi jos jednu kupaonicu |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
prila
Opcije poruke
Hvala(0)
|
puno hvala primavera,monna-1,proljeće i lluvia.pohvala od majstorica poput vas mi jako puno znači.volim svaštariti i nešto je bolje,nešto lošije,a sada imam volje za nove pokušaje..
|
|
rosa2
Trajnica Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga prila doista si puna iznenadenja radovi su ti predivni , a maloj sljedbenici zelim jos puno puno tako lijepih radova
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
prila
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala rosa2 i u ime MPK
|
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prila nekoliko puta sam pregledala tvoju galeriju,ostavila si me bez teksta svojom svestranoscu i predivnim radovima
mislim da ti do sada nisam zazeljela dobrodoslicu,pa se evo ispravljam,dobro nam dosla i ugodan boravak na forumu |
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prila,ti si umjetnica i to jako svestrana.Ne znam što bih mogla izdvojiti kao nešto što mi se najviše sviđa... hm,znam:ipak je onaj ormarić osobno meni prva liga ,pa mozaik,pa gospa... Očito da popisu nema kraja.Nego, imam jedno pitanje shema po kojoj si radila gospu,odakle ti? Voljela bih ju nabaviti svojoj mami jer ona radi zlatovez.Meni osobno je drag svaki ručni rad ali slike u zlatu i pogotovu u srebru su mi zakon.Ja ih imam dosta ali kako nisam tehnički potkovana na žalost ih ne mogu pokazati a imala bih za jednu malu izložbicu.
|
|
prila
Opcije poruke
Hvala(0)
|
puno hvala drage kaća43 i ivna.ivna jako rado bi vidjela tvoje slike,a što se tiče sheme pošalji adresu na pp i šaljem
|
|
prila
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prila
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prila
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
škrinjica je savrsena!
|
|
prila
Opcije poruke
Hvala(0)
|
puno hvala kaća43 i rose
kaća43 to je zlatna akrilic(ne metalic),a podloga je bijela.
|
|
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Škrinjica je odlična, divno si ukomponirala motive i boje - super! Ali Djed Božićnjak je tako sladaaaaaak!!!
|
|
Odgovori | Stranica <12345 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |