Lijepom našom by LOVRO |
Odgovori | Stranica <12345> |
Korisnik | |
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A sad, da Vas pripremim na.....brrrrrrr....zzzzzzzimu!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovih par zimskih slika su sa obale Drave u Varaždinu!! Siječanj 2009.
|
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasne slike si nam pokazala, moram izdvojiti Rastoke koje me uvijek ostave bez daha
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na lijepim komentarima !
|
|
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E pa ja gledam predivne slike zime ,zahvaljujuć tebi,u toplini doma svogaStvarno su bajkovite
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Varaždinska platana sa "varaždinskom tilandsiom".
Malo se slabije vidi ova čudna i lijepa kombinacija, no zahvaljujući vjetru ili kakvoj ptičici, ova puzava travka izrasla je iz rupa grane platane. |
|
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepo, a mi bi malo slika tvojeg cvijeća
|
|
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zanimljiva simbioza!
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ima nešto sitno pod Lovrina okolina! Malo po malo pa nešto pokažem. Raspištoljit ću se kad mi muž bude na slobodnom danu, pa da preuzme bebu. http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=5296&PID=458147#458147 |
|
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelijepe slike i zanimljivi motivi.Ali daj napiši ispod slike gdje je snimljeno.Negdje jesi a negdje ne,
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baka, veliki pozdrav!
Vrlo me veseli kaj se vama ali ostalima sviđaju moje slike sa putovanja ili grada. Naziv ne napišem ako se odnosi na isto mjesto. Znači,recimo, napišem Hrv. zagorje, onda su sve slike z onog kraja, dok opet ne spomenem neko novo njesto. Baš za taj kraj mi je i teško pisati točan naziv, jer su to zaseoci, npr, Kušenići, Keglevići itak, uglavnom su s puta za Ravnu goru. Nadam se da razmete kaj hoćem reći, jer sam se raspisala,aa neznam dal sam na kraju objasnila kaj mislim. |
|
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo je vidjeti lijepu našu tvojim okom
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, ponestalo mi fotografija s digitalnog aparata!
Ili ću morati pričekati nove izlete ili skenirati stare! No, mislim da je ipak bolje krenuti po nove slike! Samo da Lovro malo poraste, pa u akciju! |
|
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako nije problem, dok Lovro ne naraste, pa ne kreneš u nova istraživanja, tu i tamo ubaci i skeniraj neku staru!
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam tek sad skužila da sam u krivoj temi!
Kak to premjestiti??? Tražim kak, al ništ na vidim! |
|
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jesam, al si je izgleda zel "godišnji"!
|
|
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jesi probala ovdje
http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=4021&PID=469943#469943 ( ne znam zašto ne mogu zalijepiti original link ) |
|
Odgovori | Stranica <12345> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |