moje pocetke |
Odgovori | Stranica <12345 6> |
Korisnik | |
Bi-Biljana
Mladi grm Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kurija mi je preslatka, baš kako i treba biti za bebače. a crijep mi je fenomenalan!!
|
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
crjep je fantastičan a kutijica me oduševila,volim dječije motive
|
|
kuštrava
Već proklijao Pridružen: 11 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 161 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
odličano, pogotovo crijep..
|
|
maslina55
Mladi grm Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Crijep je efektan,kutijica je krasna,odlično izveden donji dio!!!
A jel to psić il lutka ne vidim dobro,ma ipak mi se čini da je živo stvorenje i preslatko,pa il je kutija tako velika il je on mali,mali? |
|
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
o koliko sam dobroga propustila za ovo vrijeme dok me nije bilo!jako lijepo!ide to tebi ,dobro ti nama došla,još jedna slavonka!ima nas,ima!
|
|
Tatjana_bg
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje Pridružen: 19 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 268 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Curke hvala na lepim recima, inace onaj mali bas mali,kutiica mala, a on jos manji, inace kutiica se radila u komplektic sa onim ramom na pocetku
|
|
DANIKA
Nedavno posijan Pridružen: 18 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 37 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tatjana imam nešto u planu akomi touspje trebaće mi nešto prevesti na ruski par rečenica, ništa puno javim ti se pozdrav i hvala
|
|
Tatjana_bg
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Pustio korijenje Pridružen: 19 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 268 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
nada-m
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Od početnih radova do najnovijih napredak je veliki. ovaj puta glas dajem zelenoj sličici na crijepu, oslikanu čipkom i zelenim grožđem
|
|
Tatjana_bg
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala puno, iskreno i mene crep bas zadovolioevo evo sad cu i nesto novo isprobano da stavim |
|
Tatjana_bg
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tatjanabajcic
Neukroćena biljka Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Savršeno lijepo.Na ruže patim.
|
|
Mima35
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvarno lijepo. Slika u okviru djeluje skroz živo i trodimenzionalno. Baš je fora. |
|
jani
Odrastao grm Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo mi je sve, ali ružice su mi naj, naj..... |
|
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivne slike,nikada mi nije jasno to sa bitumenom,daj mi to malo pojasni,predivni su ti radovi!
|
|
Tatjana_bg
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Curke hvala, e da priznam da na ruze i ja sam bas...nemogu da njih zaobiđem Slavica 08 sa bitumenom je i lako ali itreba da se zna kada dosta,ima jedan problemcic..ako preteras nemozes da obrises, brzo se suši,prema tome vrlo polako se dodaje....vecinom se nanosi TAPKANJEM,ili senjka vrlo tankim kistom, nikada direktno,vec prvo na nesto, a odatle se uzima, nikako direkt iz bocice
|
|
Mima35
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Konačno i ja nabavih bitumen. Tatjana, s kakvim lakom može lakirati bitumen? Da li podnosi lak na vodenoj bazi? Koliko dugo se mora sušiti prije lakiranja? |
|
Tatjana_bg
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super, dobija se super efekat ali kao sto sam ti rekla i ranije samo pazlivo,nemoze se brisati!!!jako se brzo suši!tako da malte ne odmah suvo,ako nanosis manje kolicinske...bilo koj lak se moze koristi za njega |
|
v.novak
Novo sjeme Pridružen: 30 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 12 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasni radovi, posebno crijep i uokvirena slika.kako si dobila takav okvir
|
|
Mima35
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo isprobala sam bitumen. Dobro je ispalo. Još čekam da se dobro osuši jer mi se čini da sušenjem malo svijetli pa da još malo posjenčam. Hvala na savjetima.
|
|
Odgovori | Stranica <12345 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |