Jani - upoznajte me.... |
Odgovori | Stranica <12345 63> |
Korisnik | |
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
doista si nadarena!radovi ti ne djeluju kao početnički,jako ti dobro ide,samo naprijed!i dobro nam došla!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
jani
Odrastao grm Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jani
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam curke! Vaše pohvale me zaista ohrabruju da i dalje radim, ali isto tako ću rado prihvatiti svaku vašu sugestiju jer je najbitnije u početku naučiti raditi kako treba.
Do novih radova šaljem vam svima
|
|
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni se ovo sviđa!
A di nađe ona dva kauboja, baš su cool! |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
mumica
Mladi grm Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
radovi su ti predivni, a kauboji posebni
|
|
jani
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala cure, drago mi je da vam se sviđaju radovi.
A kauboji - papirnata maramica kupljena u Perlici u Zg, zaista imaju bezbroj uzoraka, čovjek bi mogao tamo ostaviti bogatstvo!
|
|
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno je sve , ali kako su nam ukusi različiti pa ću i ja tako - "kineska" vaza
|
|
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ona sa psićima je preslatka!sve su odlične ali ona mi je ipak posebna!dobro sam rekla-radiš jako dobro kao da je iza tebe već dugo iskustvo!
|
|
jani
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Napravila sam i svoju prvu kutiju u decoupage-u! Ideje sam dobila gledajući vaše radove i čitajući vaše savjete, prema tome ako se prepoznate u mom radu......budite ponosne jer ste dobile novog učenika!
Zadovoljna sam učinjenim ali sam nezadovoljna sobom kao fotografom jer je u živo puno ljepša. Ova lila boja je puno "konkretnija", a i kutove slikanja baš nisam pogodila.
|
|
Mima35
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kutija je skroz simptična. Samo naprijed. Na žalost dista boja izgleda drugačije nego uživo kada ih poslikamo, ali uvijek je bolje slikati na dnevnom svjetlu bez blica, tada boje ispadnu najsličnije stvarnima. |
|
tatjanabajcic
Neukroćena biljka Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jani sa kutijicama si nadmašila sebe. Perfektne.A Otišlasi u najskuplji dučan / Perlicu/. Salveze mjenjamo
ili kupujemo paket, pa dijelimo na 3 i 4 osobe, može i 5. Šta trebaš pitaj, u Zgbu nas ima dosta, Mima 35, Bi Buljana, Prolječe,GOGS,BT /Bajčić Tatjana/, ne mogu se svih sjetiti, jer ima i novih Pitaj dobiti češ odgovore, ne kupuj kao i ja neke stvari bez veze, a materijal je jako skup. Lak i to dobar kupujemo u Središću, a neke stvar u Mega koloru, pa NB i Chemacho. Javi se što trebaš. |
|
tatjanabajcic
Neukroćena biljka Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pisala sam bez okulara, pa imam greške. Izvini
|
|
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prva kutija u decoupageu????
Svaka čast! Odlično ti je ispala i meni se jako sviđa ovako vesela! |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
jani
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na lijepim komentarima! Baš je dobar osjećaj da vi koje ste već dugo u ovom poslu pohvalite nas "novopečene"
Tatjana - po kojem principu mijenjate salvete, ovdje na forumu ili nekako drugačije? Vidjela sam da imaju i nekakva okupljanja i kavice po gradovima, to su okupljanja za razmjenu salvetica? Toliko toga ima na ovom forumu da stalno nešto novo pronalazim.
|
|
jani
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zaboravila sam pitati koji to lak i gdje u Središću kupujete?
|
|
ElzaBuba
Mladi grm Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kutijica ti je prekrasna.
Sviđa mi se kako si uredna, to ti je pola uspjeha.
I ja sam u Zg i mogu ti poslati svojih salveta, uvijek se neka može iskoristiti.
Pošalji mi na PP adresu.
|
|
valliSa
Mladi grm Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kutijica je prekrasna :)
|
|
jani
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jani
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ponovno isti problem s fotografijama!
Na slici se ne vidi da je tanjur u crackle-u! Pokušala sam puno puta slikati, po danu, navečer, s blicom, bez blica..... ali jednostavno ja nisam za to!!!
|
|
jani
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica <12345 63> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |