Delosperma |
Odgovori | Stranica <12345 7> |
Korisnik | |
perussola
Nedavno posijan Pridružen: 11 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 33 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve su u istom cvijetnjaku, sunca nemaju ujutro rano i kasno popodne.
Zato mi je cudno, imaju iste uvjete i samo jedna cvate. Da ih probam rezati? Gnojivo? |
|
Sponzorirani linkovi | |
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari,posadi ju u vrt,i ja sam ju imala u tegli,nisam znala šta imam,i od onda prekrasno cvate
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala MK, tak ću i napravit
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad znam i ja kaj sam prošlo ljeto imala u tegli i krasno je cvjetalo. Nažalost uništila mi se preko zime. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja cvjeta od ranog proljeća do kasne jeseni,širi se jako brzo .. |
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna je! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš je prekrasna, moja je ove zime djelimično smrzla, ali se jako brzo raširila i još uvijek cvjeta s pokojim cvjetićem.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Mare4
Novo sjeme Pridružen: 22 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivna je!! Ja imam Carpobrotus ali voljela bi imati i Delospermu jer cvate cijelo ljeto za razliku od Carpobrotusa! Ako ste u mogućnosti da mi pošaljete koju reznicu bila bi vam jakooo zahvalna!
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja svako proljece jako puno rezem i bacam jer bi mi inace zauzela cijeli vr,crvena mi je prelijepa al sporo raste i pojedose mi je vrapci ...
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
Cvijetomanijak
Mladi grm *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
neee zasto bacas kamenjar ..???? ja ju trazim ...
|
|
Velika gorica
|
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
danas sam na dosta mjesta po centrima vidjela zutu delospermu ,posto sam je jako dugo trazila ,vjerujem da ima jos koji bi je rado imali ..cvjetomanijak čekat će te ,samo ti meni pozuri
|
|
Vir |
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidjela sam žutu, narančastu i roza-lila, al crvenu nisam! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imam ja crvenu,lijepa je ,listovi su joj mesnatiji od ovih roza i naranđasti..meni na zalost vrapci je pojedose ,neznam kako da je sacuvam
|
|
Vir |
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...onda moram bolje gledati, možda je gdje ima i kod nas!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
interesantno al nikad je nisam vidla u prodaji..meni je crvena najljepsa ,ocito i vrapcima
|
|
Vir |
|
Silvestra
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
muhlenbergia
Trajnica Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Silvestra
Ovo na Vašoj slici trebala bi bit Delosperma congestum,kod nas se još može nabaviti Delosperma nubigenum isto u žutoj boji. |
|
From the earth we come to the earth we return in between we garden
|
|
cvijetićljubac
Mladi grm Pridružen: 18 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 741 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imala sam prekrasnu prošle godine,
a sada je uništena i bacila/mraz ju je uništio....
|
|
Odgovori | Stranica <12345 7> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |