Jokrajnik- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Korisnik | |
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dečec, svaka slika novo iznenađenje!
Amarilisi su prekrasni, a dopada mi se i onaj kaktus-žniranac. ![]() Perunika ti je stvarno jaaaako plava. Mislila sam da je prva fotka malo fotoshopirana. Imaš pravo, jedna rozna ili bijela bi ti krasno pasala uz nju. Pes ti ima karakter i stav, jako zgodno biće. ![]() I na kraju pitanje: zašto ti hosta ima bijele flekove po lišću? Premalo vode ili previše sunca? ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jokrajnik ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 22 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 42 |
još par slika sa vikendice i to je to od mene, za sada..jučer sam imao slobodno popodne, pa sam malo iskoristio to vrijeme..
pozz kupine ![]() između ovih redova, nalazi će se kupine ![]() ostalo ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
bravooo, predivni amarilisi
![]() ![]() šta si to sijao? ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
DOBRODOSAO
![]() |
|
![]() |
|
jokrajnik ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 22 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 42 |
![]() ![]() pogled sa mog dvorišta |
|
![]() |
|
nastavak:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() još par slika perunike, zbilja mi se sviđa, nadam se da ću druge godine imati i drukčije ![]() novi čempres, kupljen na nekom ludom sniženju u konzumu, polako se počinje oporavljati, ali ne znam mu ime ni kako bude velik, pa ako neko zna, molim ga da napiše ![]() jedan od starijih kaktusa, izgleda mi nekako bolesno, pa ne znam dal zbilja je, ili nije? ![]() ![]() ![]() ![]() kaktusi i ostalo kadulja ![]() ![]() pelceri šimšira ostale biljčice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() vjerni pratilac u svemu ![]() |
|
![]() |
|
još jednom zahvaljujem svima na dobrodišlici i zbilja je lijepo ovdje..među svim ovim ljepim vrtovima na ovom forumu..
Pozz |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Dobrodosao
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Dobrodošao u cvjetno društvo. I ja sam početnica sa svojim cvjetnim gredicama, a ti imaš tako puno prostora i volje, a to je najvažnije. Bit će lijepo pratiti i promatrati tvoj vrt u nastajanju
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Dobro došao u društvo cvijećoljubaca, Vidim da imaš puno mjesta u vrtu,
,i da voliš kamenjare,za to ti treba strpljenja i ljubavi,
posadi si hoste,to su ti lijepi ukrasi u okolini.
Mislim na tebe
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Dobro došao Jokrajnik i dugo se družio s nama.
|
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Evo, osvanuo tvoj vrt na CIF-u.
![]() Lijepo je da su tvoji pvi pokušaji i promašaji dani na uvid posebno spretnim vrtlarima na forumu. Kad se malo ohrabriš, biti će tu i biljaka i savjeta. Slažem se s Kiki-ko i Bakom Beom, Bilo bi bolje da žicu oko kamenjara i gumu za čuvanje vinica upotrebiš za ograđivanje koka. ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Još jedan vrt sa puno potencijala, a za promjenu, o njemu se brine muškarac!!
![]() Oduševila me tvoja tamnoplava perunika, baš je upečatljivo lijepa!!! Srdačnu dobrodošlicu ti želim, i ugodno druženje sa nama!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
jokrajnik dobrodošao, drago mi je da si nam odlučio pokazati svoj vrt i dvorište
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Dijete samo hrabro i slušati pametne tete s foruma i vrtek bude super.
|
|
![]() |
|
Cikas ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Bravo, obilje cvijeća, kamenja i širine!
![]() |
|
![]() |
|
Hvala svima na dobrodošlici..
Svaki savjet, primjedba ili bilo kaj sličnoga je uvijek dobrodošlo, jer mislim da trebam još puuuno uučiti, pa zato samo navalite:) Baka Bea, kaj se tiče one trave, budem ju premjestio, ali trebao bi smjestiti u taj dio kamenjara neku višlju biljku, a ne znam koju.. kaj se tiče guma, ja bi ju rado maknuo, ali kokoši imaju ponekad pristup u taj dio dvorišta, pa je prošlu godinu to završilo tako kaj je zimzellen nestao:) |
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Slažem se, Kiki-ko. Nisam htjela navaliti sa savjetima. Vinka bi bila ljepša bez tog dodatka. Izvrstan je pokrivač tla za sjenovita mjesta, lijepa po zimi jer je vazdazelana, zanimljiva u cvijetu ako je prebujna, podnosi rez.
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Koji čudan nick i lijepi vrt.Jedna primjedba:osobno ne volim automobilske gume u vrtu.Čak niti kad su pofarbane.Mislim da im je mjesto u reciklaži.
Dobrodošao!
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |