drvo |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 10> |
Korisnik | |
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasno je ! Svaki put kad gledam tvoje radove čudim se i ne mogu vjerovati da si u stanju napraviti tako nešto od drveta. Svaka ti čast ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() |
|
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
Draga Blue Sky... riječi su zaista premalo za opisati ljepotu koju stvaraš. Pa oni svi su živi! Čestitam ti na daru, na volji da ga ne zapostavljaš, na snazi, na djelima kojima izmamiš suze na oči. Pre-di-vno!
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Dugo nisam gledao ove stranice i svaki put kada ih pogledam me ostave bez daha.... ovi radovi su predivni.... jako puno truda i znanja a i ljubavi je upotrebljeno za ovako nešto....
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Do sada na ovim stranicama nisam bila, ni sama ne znam zašto... ali sada me je stid.
Pregledala sam sve u jendom dahu i moj komentar je... ustvari, nemam komentara nego su mi jednostavno potekle suze od miline, ljepote, od ushićenosti. Blu sky, to što imaš nije talenat, to je Božji blagoslov! Blagoslovljen neka je dan kada si prvi puta počela ovo raditi! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
arii ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 16 Listopad 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 452 |
fantastična je...
![]() |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
![]() ![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
A meni je palo na pamet , Marija - dar Božiji - plavo nebo. Svaka čast ženo i ruke te služile još dugo dugo. |
|
Seka
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
vijolice dođi mi opet
![]() Fani - ma kakva čast svi smo isti, neosjećam se nišea drugačija od drugih ,drago mi je da ti se sviđa ![]() Sili hvala ![]() ![]() Milice moj redovan gost ![]() ![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opet nešto prelijepo.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
blue sky, nemam riječi pohvale za tvoje radove. Sve je već rečeno.
![]() |
|
![]() |
|
Fanika ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 20 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 61 |
Blue sky, evo mene ovdje, sad sam skroz ostala bez teksta, jučer kad smo se upoznale, i kad si mi spomenula da radiš kipove nisam mogla ovo ni zamisliti, pa ti si prava umjetnica, takav talent imaš da se divljenje ne može riječima opisati, stvarno mi je velika čast što sam te upoznala
|
|
Let the sunshine, let the sunshine in...
|
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Prvi put sam na ovim stranicama i što reći a da već nije rečeno??
Svaka ti čast;prava si umjetnica ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() ![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Dragi moji, ovo nije talenat, ovo je Božji dar. Blue sky ne mogu ništa reći, a da se ne ponavljam, ali ja još nisam vidjela takva prekrasna djela. Djelo jednog amatera, žene.Pa ti si svakom od njih utkala dušu...i sad mi je palo na pamet, a zašto si ti plavo nebo??? |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Navratih ponovo i samo što imam reći je
![]() ![]() ![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |