s.stefic - nakit za svakoga |
Odgovori | Stranica <123 |
Korisnik | |
Okić
Mladi grm Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
s.stefic nemoj izgrisati galeriju, radovi su ti maštoviti i lijepi, kreativnke svrate, kao i ja samo uvijek ne ostavljaju komentare, ja osobno volim pogledati nakit iako ga ja ne radim, pogotovo poseban kao tvoj.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ni slučajno nemoj brisati! Radovi su ti lijepi. Često šetam po raznim temama ali tiho bez traga.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
s.stefic
Nedavno posijan Pridružen: 03 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 91 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cure, hvala Vam. Ma ja polako dižem ruke od svega..... Odlazim u novinarstvo. Pisati ću putopise (valjda ako netko barem to plati). Znate, vidim da surfate, ali čovjeku dojadi kada nešto radi, a prodaja je jednako nula bodova.
U svakom slučaju - tko je blizu mene, može da svrati.
Svakom ću pokloniti ogrlicu ili naušnice za 2 litre mlijeka i 10 jaja.
Jesmo u banani, zar ne?
Mislim na nas kreativce.
Šalim se, naravno. Možete svratiti i bez mlijeka i jaja. Pozdrav svima.
|
|
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Radovi su lijepi i maštoviti. Sviđa mi se što su svaki na neki svoj način. Samo ti nastavi pa makar samo za svoju dušu.
(Iz kojeg si mjesta?)
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa dobro pristajem na cijenu ali pokaži nam još koji tvoj rad, šteta je da toliko lijepe stvari čuvaš samo za sebe,hajde stavi još koju slikicu
|
|
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasni radovi,zaista,nemoj odustati samo tako.
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pogledala sam tvoje radove, ostavit ću iza sebe trag kao dokaz posjeta. Ogrlice su lijepe, nema šta. Meni se jako dopala ona crvena ogrlica. Ti i dalje radi ono što voliš, reklamiraj se, nikad ne znaš koja će ti se vrata u životu otvoriti. Sretno!
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
s.stefic
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma, ja sam iz one "zabiti" iza Zagreba koja svake godine ima "Špancirfest". Varaždin. Šalim se, već 5 godina skupljam lovu da unajmim štand u mom gradu - ali ne ide. Nisam ili podobna ili - dovoljno kretivna. No, nema veze. Vrtjeti ću i nadalje svoje šincange. Za dušu. I tjielo Ako ste blizu, kava može - uvijek.
|
|
s.stefic
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sorry, nemrem staviiti neku novu slikicu, jer sam već dva tjedna u "bedu". Vrtim ja žicu i špagu i perlice, ali čini mi se da ništa pametno nije izašlo. Stavila sam sve u podrum. Možda jednog dana naprave iskopine pod mojom kućom i pronađu - ŠTO????_- ma, moje ogrlice i perlice... Kaj se oni budu nakopali!!!!!
Nego, radim nešto novo - ali treba sazrijeti.
Kad dinja "pukne" - e, biti će belaja!!!
Samo još malo strpljenja, molim.
|
|
s.stefic
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lucy, hvala na podršci! Nitko ne može uništiti špagu, žicu i perlice poput mene..... A, ne odustajem...... Ako ništa drugo - ući ću u Ginisovu knjigicu gluposti.....Rubrika: Koji vrag je bio ovoj ženi?
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo me prvi put ovdje i doista mi se sviđa, nikad ne reci nikad jer jednom se u životu sve posloži, nastavi i dalje i stavljaj nove radove
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
Odgovori | Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |