Moj kreativni apaurin |
Odgovori | Stranica <12345 25> |
Korisnik | |
Mima35
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako lijepo s naglaskom na kutije.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
kerber
Pustio korijenje Pridružen: 18 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 278 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo me nema i već mi treba pol dana da se svemu nadivim....krasni radovi....dobro došla i lepo te pozdravljam
|
|
Mamina
Pustio korijenje Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajme kako se lipo vratit doma i vidit vaše pohvale i zato vam svima šaljem bezbroj
|
|
Mamina
Pustio korijenje Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
-početnička vaza -još jedna spašena boca -pitar za komplet -prvi krekl sa kojim sam bila zadovoljna,pa iako su mnogi bacili oko na ovu "staru" dasku,ipak je nisam mogla pokloniti.Ona mi je podsjetnik da ja to ipak mogu... |
|
Mima35
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da, daska ti je stvarno izvrsna. I ona vaza s plavim cvijećem. A onu s bršljanom si trebala očupkati i nekako zakamuflirati rubove npr. sa svjetlom patinom.
Ah, što mogu, morala sam kometirati...
|
|
klara46
Odrastao grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pitanjce: kojim lakom si raspucavala etui? |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
|
|
Mamina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mima,hvala ti na savjetu jer kako ću naprid ako neznam di sam pogriješila
klara-etui je tretiran sa 2K sottile od Stamperie |
|
Mamina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
-kutija za priju -mali poslužavnik -još jedna kutijica - |
|
jani
Odrastao grm Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Netko je baš bio vrijedan, , bravo...
|
|
Mamina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eh,pola obitelji u virozi.Vani ne mogu.Moram zapisivat kad sam kome mjerila temperaturu,dala lijek,stavila obloge...Da sačuvam mentalno zdravlje -navalim na kutije,boce itd...
|
|
Mamina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
-primjereno situaciji(gripa,kašljuckanje,šmrckanje,...) i potrebi za čajem na litre trebalo je negdje i smjestit te kesice... još jedna kutija za čaj |
|
cvijetićljubac
Mladi grm Pridružen: 18 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 741 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
....jako mi se sviđa...e kada bi ja imala više vremena...do tada mogu samo gledati.... još jednom...prekrasno....
|
|
Mamina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala cvijetićljubac!!
Što se vremena tiče-uvijek ga je premalo,a u stresnim situacijama nastojim misli i ruke okupirati sa nečim što me ispunjava i okupira (tako se ja "obnavljam") tako da ponekad radim više stvari usporedo.Formula je otprilike ovakva:što je stres veći-veći broj predmeta "strada". |
|
Mamina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zaboravila otvorit kutiju.EEE,ali ništa nije bez razloga-juuuuuupi,uspila sam sama postavit sliku bez ičije pomoći |
|
TaraBraun
Mladi grm Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Opet punooo prekrasnih stvari, bravo.
|
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
Mamina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
puno hvala TaraBraun!
kad ih ovako poredane vidim (mislim na radove) lakše mi je uočit pogreške ili neke druge moguće kombinacije. može to još puno bolje, zato ću vrlo rado prihvatit vaše primjedbe i savjete! |
|
jani
Odrastao grm Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo za kutije, baš su simpa! Jesu to one baš namjenske za čaj ili si nešto drugo koristila.....
|
|
Mamina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jani,hvala!!
kutije jesu baš za čaj (sa pregradama unutar kutije).Kupljeno kod mene u Solinu.Nažalost,uzela sam samo dvi.Jedan barba kasnije ih je sve pokupovao.Do prije par mjeseci , druge kutije i kovčežiće(drvene ) nabavljala sam u kina-dućanima.Ali tamo ih više ne dobavljaju. |
|
Mamina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
-nova kutijica proleće na bocama transfer sa doslikavanjem 2K raspucavanje |
|
Mamina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo i mojih pisanica daleko sam ja od divota koje vi tete salvete radite,pa vas molim da ne budete prestroge.Prvi put radim na ovaj način... |
|
Odgovori | Stranica <12345 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |