Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori | Stranica <12345 381> |
Korisnik | ||
ljiljus
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Kod mene matovilac lijepo raste, ako vrijeme ovako nastavi imat ću i mladog luka za Božić. Vrijeme je skroz poremećeno
|
||
Lipik
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ljiljus kod mene se matovilac sam rasijao..imala ga proljetos i pošto je bilo jako vrće,osjemenio se i niknuo posvuda.... |
||
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
||
ljiljus
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
A crnu rotkvu mi neka beštija buši, nitko još ne spava zimsksan
|
||
Lipik
|
||
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Eeee Nona, da se oni osiguraju na vrijeme.... to po onoj narodnoj "tko prvi djevojci, njegova djevojka" |
||
Pozdravi iz Baranje!
|
||
Fiki
Trajnica Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
A u smočnici te čeka lijepa debela mrkva?
|
||
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
||
Fiki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ajde dobro, odi po štrudlu!
|
||
|
||
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Iskoristit ću priliku također i u ovom našem kafiću pa ovim putem Svim Katarinama, Katicama,Katama čestitam imendan!
|
||
|
||
wizardica
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
||
Fiki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Heeeeej Wiz Hvala ti što sam i ja uspjela vidjeti daikon. I ja sam dobila sjeme zahvaljujući našoj Ani,ali ga zbog suše nisam uopće sijala..
|
||
|
||
Fiki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Pitanje Kako se sve može koristiti daikon? Želim ga probati, ali ne znam na koji se način priprema. Odgovor Daikon je bijela rotkva kod koje možete koristiti list i korijen u salatama. Sirovi korijen nariban te začinjen sojinim umakom bit će vam odličan prilog prženoj ribi, bijelom mesu i ostalom povrću. Korijen daikona možete kuhati sâm ili uz dodatak riže koja će omogućiti da korijen nakon kuhanja zadrži sjajnu bijelu boju, a koristite ga u juhama i prilozima. Daikon je pogodan za kiseljenje, a s obzirom da se jede sirov, mariniranje može biti i kratkotrajno - oko dva sata - ako je korijen tanko narezan, začinjen solju, limunovom koricom i sojinim umakom |
||
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Dobro, moramo nabaviti sjeme pa i to probati!
Netko je spominjao mladi luk... pa mi naš već skoro pojeli, još nikada mi nije tako brzo narastao... posadila sam drugi, počeo je nicati. A i špinat je došao, kuhamo ga. Taj ili neće dočekati proljeće, ili će biti tvrd kao opanak. |
||
Pozdravi iz Baranje!
|
||
wizardica
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
..ma i meni je propalo puno, al par mi se nekako uspijelo izboriti, 3 sam ih ostavila za sjeme, mada neznam koji je proces kod njih, kako se dobije i kad sjeme..ak nonica svrati da mi objasni... ..EVO ZADNJIH MRKVICA I PERŠINA
|
||
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
||
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ako se na varam mislim da mi je Ana rekla da se sjeme dobije isto kao i od matovilca ili špinata....No neću tvrditi ono u što nisam sigurna, pričekajmo nekoga tko zna više od mene...
|
||
|
||
Fiki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ima li netko onu parišku mrkvicu, izgleda kao kuglice...
Negdje sam pročitala da je posebno slatka, pa me interesuje info iz prve ruke. |
||
Pozdravi iz Baranje!
|
||
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Wiz ovo ti jako lijepo izgleda. Kod mene je toga bilo upola manje nego sam očekivala,a i dosta mi pojeli miševi .... |
||
|
||
Odgovori | Stranica <12345 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |