Moj vrt-Narnia |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
... a ruža je ruža, pa da i na kraj svijeta iznikne...
:)) Dobro nam došla sa svojim predivnim mirisnim dvorištem!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Predivan vrt.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Malo sam pročitala i piše da se razmnožava reznicama i sjemenom. Jesi li već vidjela da formira sjeme?
Pisalo je da je i penjačica, da li se kod tebe penje? Zaista posebno zanimljiva biljka, jesi li negdje kupila sjeme ili biljku? |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Narnia ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 18 Srpanj 2013 Lokacija: Nis Status: Offline Bodovi: 79 |
![]() Drago mi je da vam se dopada!Biljka sa slike je moj favorit -quisqualis indica,egzoticna i retka biljka ,moja dugogodosnja tiha patnja.Ne pitajte kako je stigla do mene-mislim da je u pitanju bila cista sreca ![]() ![]() http://s660.photobucket.com/user/zoricavrbic64/media/DSCN7080.jpg. - ![]() |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Prekrasno i slažem se sa Milicom i Betty jako zanimljiva biljka
![]() |
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
I mene jako zanima koja je ovo 'biljčica'
![]() ![]() |
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Dobro došla na ove stranice.
![]() Sve ti je lijepo a mene zanima što je ovo? ![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Narnia ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 18 Srpanj 2013 Lokacija: Nis Status: Offline Bodovi: 79 |
Hvala svima na poseti i dobrodoslici
![]() ![]() LeoNato drago mi je da ti se svidja moja ramblerica.Zaista je bujna i brzo raste.Mana joj je sto samo jednom cveta i to par nedelja s proleca,ali je tada bez premca.To je Paul's himalayan musk |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Nrnia,dobrodošlica i od mene :) Ove tvoje divne ruže već sam vidjela negdje ako me pamet dobro služi.Divne su,kao i sve ostale biljke u tvom vrtuu :)
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasna ramblerica
![]() |
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Bajkovito!!!! Koje krasne ruze - odavno nisam vidjela bolje I zdravije ruze!!!
Prekrasan vrt koji se vidi da je pomno njegovan!!!!!!! Divno!!
|
|
![]() |
|
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
Narnia, ako ti kažem da je ovo baš po mom guštu, sve ću ti reći- preeeeromantično, prekrasno! Imam sto pitanja, al oprosti na nepristojnosti- kao prvo dobrodošla, a za početak koje su ti to vrste ramblerica kojima si pokrila mjesto za sjedenje? Naime, ja imam problem sličan jer je mjesto za kavicu i intimu na terasi, preotvoreni i preizloženo, pa sam razmišljala o pergoli u kamenjaru ispred, ali me zanima koja je najbolja ružica da je izdržljiva, bogata, brzo raste...
Hvala ti i još jednom dobrodošla! Jeeee, jedva čekam još slikica!!
![]() |
|
...budi u miru sa Bogom, bez obzira kako Ga zamišljaš, i bez obzira čemu težiš u bučnom komešanju života, zadrži mir u svojoj duši... ovo je ipak divan svijet, teži da budeš sretan...
|
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Ooooo,još jedan vrt koji moram obilaziti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Dobro došla Narnia!!! Prekrasan vrt a ruže veličanstvene!!!
|
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Narnia,dobro došla
![]() |
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
MOgu samo ponoviti vec napisane rijeci.... dobro nam došla i predivan vrt imaš
Samo podjeli slike sa nama svoga vrta.... i ako imas daj još koju sliku gdje se vidi vrt u cijelosti.... krupniji kadar
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Dobro došla! Imaš vrlo lijep vrt .
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Narnia,prvo na što sam pomislila kad sam vidjela naslov tvoje teme...pa to je ona s adeniumima,ali sad kad sam pogledala tvoje slike ostala sam oduševljena s ljepotom tvog cvijeća,pogotovo ruža.
Dobro došla ![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
dobrodošlica i od mene,divne su ti ruže a naravno i egzotika,radujem se novim članovima i nadam se da ćeš dugo ostat sa nama
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Narnia, dobro nam došla.
Drago mi je vidjeti još jedan prelijepi prirodni vrt. ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |