Beličin novi kutak |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 13> |
Korisnik | |
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pogledala sam nove slikice i nove biljčice, i sve su tako slatke i prekrasne.Kad gledam tvoje gredice uvijek se oduševim koliko vrsta u njih stane i kako ti to sve super iskombiniraš u veselo šarenilo!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
alapas ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 10 Lipanj 2014 Lokacija: vrbovec Status: Offline Bodovi: 20 |
Prekrasna Isusova kruna
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Draga Belica, pročitala sam tvoju životnu tužnu priču ispričanu na ovih 11 stranica. Što se točno dogodilo, nije sad više niti važno. Važno je da to sad pripada prošlosti koja se ne može promijeniti. Ali ti zato snažno i energično mijenjaš i stvaraš sadašnjost. A to je važno. Nije lako krenuti od nule. Ti si krenula još snažnije i u kratko vrijeme napravila čudo. Ono što je jako važno, u svemu tome nisi sama. Tu je tvoj dragi i tvoji prijatelji s CIF - a na koje se možeš osloniti. Pronaći će se nešto i u mom vrtu. Javit ću se.
A sad, laku noć. |
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Lijepo, krasno napreduje tvoj novi kutak.
![]() |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
A oli ti to oćeš opasti skupa sa terasom-
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
temzi- hvala draga, kod mene su sve gredice nove
![]() Miranda- je vragovi odurni, sve živo mi pojedoše, to stvarno više nje normalno ![]() Miška- ![]() kaktus-ha ja sam ti svaštara, to kod mene je živa bolest, ali sukulenti su mi posebna ljubav |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Sve ti lijepo ali oni sukulenti mi oduzimaju dah, uživala sam gledajući
![]() |
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
Miranda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
Uživala sam u šetnji! Sve je prekrasno! Osim puževa...bljak!
Sukulenti su ti divni. Nadam se da da im kiša i močvarni uvjeti nisu naudili! ![]() |
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Sukulenti i svo cvijeće ti je savršeno, predivno ukomponirano, milina za gledati, echeverie su kraljice, sviđa mi se jako tvoja kolekcija heucera, ma neću više nabrajati kad mi je sve predivno.Drago mi je i da si osnovala nove gredice da možemo uživati u još više tvojih krasota.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
pa onda malo odurnih puževa, s kojima ove godine ratujem nemilo, sve živo mi izgrizli... ovo je jadni allium koji nikako da krene , radi gamadi
![]() ![]() pa malo po vrtu.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ovaj dio je još u radu... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ovdje, ispod glicinije , sam odlučila napraviti kutak s travama... koji je naravno isto još u radu ![]() nova gredica trenutno ovako izgleda... ![]() ![]() ![]() i za kraj još par s terase... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() trenutno me najviše veseli ova passiflora violacea ![]() ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Anastazija- ma ja sam ih is prva pokrivala najlonom, pa sam kasnije odustala, sva sreća ništa im nije bilo, nevjerojatno, ali ni jedan se nije pobunio , dok mi je mandevilla sva požutila i rikava...
temzi- da , hvala bogu da je više sunce došlo, jer ovo je stvarno bilo preeeviše. Karli- hvala draga, iako nisam baš nešto zadovoljna razvojem situacije, lani mi je u ovo vrijeme npr solanum već cvao, a ove godine... jedva tek lista. kaktus- hvala, ma to se ja igram, vječito dijete u srcu ![]() Nisa- hvala draga, baš mi je jako drago da smo se makar i na brzinu upoznale, jer sad mogu spojiti i lice s divnim vrtom i riječima ![]() Camellia- draga, nebi to tako bilo da i ti nisi i više nego pomogla u stvaranju novog vrta, pola toga je s tvojeg divnog brega došlo , zato i je tako divno. ![]() Lantana- hvala ti, još da mi je barem tvoja klima, stalno vičem da jednog dana odlazim na more ![]() Anaida- hvala ti draga, šteta što i nisi bliže, pa da se zajedno igramo i ispijamo kave ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Belice, zaista si kreativna, zaigrana duša!! Uživam u igranju s tobom.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Stvorila si ponovno prekrasan vrt, pun cvijeća, detalja, ovaj vrt i sve što radiš ima dušu. Bravo!
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Sad kad sam i po drugi put pregledala kišom okupane biljke,mogu samo reći da sigurno imaš zlatne ruke.Kako drugačije objasniti da su ti biljke dvostruko veće nego prije sadnje usprkos ovim kišama i lošem vremenu.Bravo za nove ukrašene kamenčiće.Opet si od jednog vrta napravila čudo.
![]() |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
pa sviđaju mi se močvarni aeoniumi, močvarni sukulenti, jagode, kokotić, hosta, ... bit će to boom kad slijedeći tjedan zasja sunce i isuši močvaru; lijepe su ti slikice i kućice,sve u tonu
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
One močvarne slike su prekrasne, ali više su me oduševili ovi tvoji oslikani kamenčići,pravi su bombomnčići
![]() |
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Bravo draga, prekrasne i vesele biljke unatoč dosadnoj kiši. A oslikani kamenčići su ti praslatki.
![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 13> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |