Maskirano ludilo |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 6> |
Korisnik | |
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kako običaji i navade stare nalažu, u Grižanama se održala mala karnevalska povorka u kojoj je sudjelovalo 18 grupa, aprije njih su prošetala dječica. Kako smo MPK i ja sudjelovale u dječjoj reduti od tog djela nemamo fotografije, ali donosimo vam neke djelove velikih krabunosa.Naš mesopust Zbrisani na velikom stupu u centru:
|
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
maskare me uvek vrate punooo godina unazad:)
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
...bravo za slike....ho - ćemooo joooš !!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
bravo za redutu u Crikvenici ali i za tance i čajanku
![]() |
|
![]() |
|
Jurica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 234 |
Kad su moji klinci bili mali išlo se na svaku čajanku,povorku...sad idu sami s društvom.Ja obično idem s mojim Jakovarskim krabuljama,evo ovo je prva god da nisam išla,moram priznati da malo utječe besparica na to(samo za Korzo ove god oko 1000 kn za nas pet)tako da smo malo na čekanju boljih vremena!Danas su nam tanci u mjestu,na to se ide,u nedjelju čajanka u domu na kojoj se volontira...evo nisam baš neaktivna,samo ne morem na sve...veliki pozdrav Grižanima!Budeš poslikala koju sliku?
|
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
A cure moje zašto više niste aktivne?
Kod nas je to tradicija i gre i staro i mlado koliko god let imelo, tako da nemate izgovor
![]() Mi ćemo ove godine propustiti dječju povorku u Ri jer smo ipak malo bolesne, ali u nedjelju vas sve pozivam va Grižah na maškare.
Prvo prošeću dječica, a onda i odrasli (dok se skupe i dočekaju goste). To je tradicionalno priprema za Riječki karneval.
|
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
|
Jurica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 234 |
Haj Lora,haj Triš!Drago mi je da ste luknule.Nisam ni ja više aktivna,odem na redutu(nekad su maškare bile najjače u Crikvenici,to će Triš znati kad je harala po Interu...
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Jurice, nekad sam bila broj 1 u maskiranju, žarila i palila po Interu, ne smijem samo reći kad je to bilo, inače sam još uvijek za - samo sada uživam gledati, a ne sudjelovati. Bravo za slikice, šteta što je padala kiša.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Jurica slike su ti super
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
...evo sam natrkljala MMove očaline....malo bolje vidim, ali su slova sivkasta pa se opet mučim....
![]() |
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Manči ja imam novi komp i moje očale, pa sam se čudila kako je već slikala povorku. Jedva sam skužila datum.
![]() |
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
|
....to je rezultat prelaska na stari komp i stari ekran....slova mala ko buhice.....htjela sam svoj mir, pobjeć od djece, prepustila im novi komp.....kad tamo moram stavljat očale od MM da bi štogod pročitala.....
![]() |
|
![]() |
|
¸....ha,ha upravo shvatila...pošla provjeriti kad je ove godine pepelnica....pa se mislim što je Triša tako uranila.....ha, ha....onda sam pošla provjeriti datume na postu.....
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Manči -trebaš cvikere - post je od lani.
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Triša???? Pa nije još čista srijeda, to je prvi dan korizme....
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Manči, i ja se nisam baš preveć maskirala, ali jučer mi baš bilo zgodan štos. Šogoru i susjedu sjela za stol onako zavodnički
![]() ![]() ![]() Šteta kaj mi "dotepenci" više se maškaramo neg domaći! |
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Forza Fiume
![]() ![]() |
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
|
.....andrea, odlični kostimi....sviđa mi se "tema", cjelosvjetska...lijepa poruka.....
....uživaj u maškarama bez obzira na muške....ja volim kreativni dio...izrađivanje kostima i maski....volim plesat, ali se nisam nikad u životu maškarala, ni k'o dijete...ni moj MM....imam neki kompleks pa ne mogu staviti masku....možda da mi pokrije cijelo lice, ali onda bi mi skočila alergija na licu...ah, komplicirano....
![]() |
|
![]() |
|
Super Andrea, nisam bila na dječjem karnevalu, ali bit će svejedno nešto sličica, ali 22.2. ćemo imati više.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |