Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Maskirano ludilo
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Maskirano ludilo

Odgovori Odgovori Stranica  <12345 6>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
primorka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 769
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje primorka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2010 u 08:52

Kako običaji i navade stare nalažu, u Grižanama se održala mala karnevalska povorka u kojoj je sudjelovalo 18 grupa, aprije njih su prošetala dječica.

Kako smo MPK i ja sudjelovale u dječjoj reduti od tog djela nemamo fotografije, ali donosimo vam neke djelove velikih krabunosa.

Naš mesopust Zbrisani na velikom stupu u centru:
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2010 u 22:23
maskare me uvek vrate punooo godina unazad:)
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2010 u 21:13
...bravo  za  slike....ho -  ćemooo  joooš  !!!!!!Clap
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2010 u 16:07
bravo za redutu u Crikvenici ali i za tance i čajanku
Na vrh
Jurica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 234
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jurica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2010 u 08:36
Kad su moji klinci bili mali išlo se na svaku čajanku,povorku...sad idu sami s društvom.Ja obično idem s mojim Jakovarskim krabuljama,evo ovo je prva god da nisam išla,moram priznati da malo utječe besparica na to(samo za Korzo ove god oko 1000 kn za nas pet)tako da smo malo na čekanju boljih vremena!Danas su nam tanci u mjestu,na to se ide,u nedjelju čajanka u domu na kojoj se volontira...evo nisam baš neaktivna,samo ne morem na sve...veliki pozdrav Grižanima!Budeš poslikala koju sliku?
Na vrh
primorka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 769
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje primorka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2010 u 07:55
A cure moje zašto više niste aktivne?
Kod nas je to tradicija i gre i staro i mlado koliko god let imelo, tako da nemate izgovor Wink.

Mi ćemo ove godine propustiti dječju povorku u Ri jer smo ipak malo bolesne, ali u nedjelju vas sve pozivam va Grižah na maškare.
Prvo prošeću dječica, a onda i odrasli (dok se skupe i dočekaju goste). To je tradicionalno priprema za Riječki karneval. 
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
Na vrh
Jurica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jurica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2010 u 07:40
Haj Lora,haj Triš!Drago mi je da ste luknule.Nisam ni ja više aktivna,odem na redutu(nekad su maškare bile najjače u Crikvenici,to će Triš znati kad je harala po Interu... ).I na Korzo se obavezno ide,nadam se da bar tada neće padati kiša...no kak bumo bili ribe trebala bi nam kiša pasati!Bum i to sliknula.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2010 u 17:40
Jurice, nekad sam bila broj 1 u maskiranju, žarila i palila po Interu, ne smijem samo reći kad je to bilo, inače sam još uvijek za - samo sada uživam gledati, a ne sudjelovati. Bravo za slikice, šteta što je padala kiša.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2010 u 16:38
Jurica slike su ti super

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Jurica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jurica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2010 u 16:32
Evo slikica s redute u Crikvenici,kiša nas je lijepo pratila tako da baš nije bilo puno ljudi.

Nema puno slika jer kad se dođe u šator svi plešu i lumpaju ,a nitko ne slika!
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2009 u 22:46
...evo sam natrkljala MMove očaline....malo bolje vidim, ali su slova sivkasta pa se opet mučim....smile203
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2009 u 22:07
Manči ja imam novi komp i moje očale, pa sam se čudila kako je već slikala povorku. Jedva sam skužila datum.smile217
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2009 u 21:53
....to je rezultat prelaska na stari komp i stari ekran....slova mala ko buhice.....htjela sam svoj mir, pobjeć od djece, prepustila im novi komp.....kad tamo moram stavljat očale od MM da bi štogod pročitala.....LOL
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2009 u 21:50
¸....ha,ha upravo shvatila...pošla provjeriti kad je ove godine pepelnica....pa se mislim što je Triša tako uranila.....ha, ha....onda sam pošla  provjeriti datume  na postu.....smile156 
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2009 u 21:41
Manči -trebaš cvikere - post je od lani.smile96
RIJEKA

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2009 u 21:37
Triša???? Pa nije još čista srijeda, to je prvi dan korizme....
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2009 u 19:45
Manči, i ja se nisam baš preveć maskirala, ali jučer mi baš bilo zgodan štos. Šogoru i susjedu sjela za stol onako zavodnički LOL, stavila sam cvike na oči da me baš odmah ne skuže, LOL da si im vidjela izraz na licima!!! smile96

Šteta kaj mi "dotepenci" više se maškaramo neg domaći!
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2009 u 19:18
Forza Fiumesmile213smile219
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2009 u 12:32
.....andrea, odlični kostimi....sviđa mi se "tema",  cjelosvjetska...lijepa poruka.....
....uživaj u maškarama bez obzira na muške....ja volim kreativni dio...izrađivanje kostima i maski....volim plesat, ali se nisam nikad u životu maškarala, ni k'o dijete...ni moj MM....imam neki kompleks pa ne mogu staviti masku....možda da mi pokrije cijelo lice, ali  onda bi mi skočila alergija na licu...ah, komplicirano....Wacko
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2009 u 08:56
Super Andrea, nisam bila na dječjem karnevalu, ali bit će svejedno nešto sličica, ali 22.2. ćemo imati više.
RIJEKA

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12345 6>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.