Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja rascvjetana terasa
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja rascvjetana terasa

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2829303132 69>
Korisnik
Poruka
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2009 u 15:08
Lantana imam velike planove sa tvojim lantanama...
Ako uspijem bit će i za dijeliti...

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2009 u 22:25
Računaj i na mene -pa makar bila i koprivasmile96
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2009 u 00:26
Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

Ne, ova je tvoja!!
Idemo autom i već sam odlučila koje cvijeće ide ovaj puta sa mnom!!!

Misliš moja lantana, ovaj za mene ? Koja je boja?

I što ćeš moju lantanu ostaviti puncu na bigu?
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2009 u 16:36
Niho, ako bude nema problema.

Šmrcko, dobro si skužila... možda ne bi bilo loše da izmoliš koju krunicu da jadnica preživi!!!smile96

Ma jedna se mora primiti, danas sam još dvije zapelcala...
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2009 u 17:42
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2009 u 12:41
Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

Niho, ako bude nema problema.----------- Biće ----bićesmile232-ne brinem ja za tebeLOLLOLLOLLOL

Šmrcko, dobro si skužila... možda ne bi bilo loše da izmoliš koju krunicu da jadnica preživi!!!smile96

Ma jedna se mora primiti, danas sam još dvije zapelcala...
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 01:50
Si zbrisala na godišnji, a moju lantanu ostavila svom puncu Alfiću

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 08:52
Nisam još, putujem u srijedu popodne.

A sve se razmišljam da ih nosim sa sobom, da ih ne upropasti...LOL

Mislim ja na tebe no sikiriki...
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 10:32
Joooj i ja ću uskoro na godišnji, deset dana izbivanja pa onda dan doma i onda opet tri dana izbivanja... Uh, jadna ja bez vrteka mog!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 10:49
Navratila sam - ti znaš čime sam ja kod tebe oduševljena - tvoje su surfinije bile nešto najljepše što sam vidjela.
Ali sam zastala kod gazanije, predivne, posebne i onog rasadnika lantana.
Nekako mi se čini da su lantane "in" ove godine. I moja je ove godine kao tvoja (moja jedna od lane2). Nisam je dizala u stabalca, ali ću zapelcati grančice za dogodine.

Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 11:30
Originalno poslano od člana Anaida Anaida napisao:

Joooj i ja ću uskoro na godišnji, deset dana izbivanja pa onda dan doma i onda opet tri dana izbivanja... Uh, jadna ja bez vrteka mog!

Anaida sjećaš se kada sam rekla da će moj Zamio krenuti samo nije svjestan toga???

Eh, samo da znaš da je KRENUO!!!!Wink
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 11:34
Originalno poslano od člana hoya hoya napisao:

Navratila sam - ti znaš čime sam ja kod tebe oduševljena - tvoje su surfinije bile nešto najljepše što sam vidjela.
Ali sam zastala kod gazanije, predivne, posebne i onog rasadnika lantana.
Nekako mi se čini da su lantane "in" ove godine. I moja je ove godine kao tvoja (moja jedna od lane2). Nisam je dizala u stabalca, ali ću zapelcati grančice za dogodine.

Hoya drago mi je da si tu!!!

Što se tiče mojih surfinija godinama su bile lijepe i one i pelargonije!!!

Ali na žalost ove godine mi je puno cvijeća napala razna vrsta uši, tako da sam u subotu demonstrativno bacila svoje plave surfinije, koje su inače prekrasne. CryCryCryCry

A što se tiče ostalog cvijeća koje si nabrojala...to me je Lantana ove godine prosvijetlila i nije ni svjesna kako je učinila dobro djelo.LOL

Ako ti se nešto sviđa i želiš imati slobodno pitaj...

Pusaaaa

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 11:49
proljeće pa kod tebe nisam tako dugo bila i sve se rascvalo i zašarenilo Clap lantane su super..skupljaj sjemenkice Wink
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 19:03
Ovu godinu sam uzela u poljoprivrednoj ampulicu za uši  i crvenog pauka. Ampulica je bila 10 kn i za 2 litra vode. I stvarno gamadi nije bilo. Tretirala sam od početka proljeća i tako treba napraviti, kad se zaraza proširi teže je se riješiti. I bila je dovoljna samo jedna ampulica za moj mini vrtek na balkonuEmbarrassed
Znači ima nade za lantanicu
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 22:49
krasne lantane...ja nemam niti jednusmile43...moram negdje nabaviti...inace vrt ti je krasan...
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2009 u 00:39
Što li je sa mojom lantanicomsmile105, živa ili ne?
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2009 u 20:31
Originalno poslano od člana smrcko smrcko napisao:

Što li je sa mojom lantanicomsmile105, živa ili ne?

Ma ti ne bi vjerovala ali izgleda da je živa!!!

Koliko sam si dala truda, da sam je posadila u teglicu i nosila sa sobom na more, dolje je zalijevala i mazila i pazila, te na kraju vratila u Zagreb.

Ali najbolje od svega je što mi ona moj trud uzvraća novim parom listića ( tek drugi par listića).
Nisam je smjela ostaviti na brigu svekru, jer mi je ostalo cvijeće katastrofa...izgleda da je previše zaljevao...
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2009 u 20:39
Evo vrtila se naša sura sad će biti novog i lijepoga cvijeća ponovosmile64
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2009 u 20:52
Originalno poslano od člana niho niho napisao:

Evo vrtila se naša sura sad će biti novog i lijepoga cvijeća ponovosmile64

Niho preda mnom je "nemoguća misija"!!!Confused

Cvijeće mi je tako jadno....jedina vesela vijest je da mi je kana prekrasno procvala dok me nije bilo...
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2009 u 01:10
Žao mi je što ti se opet to sa cvijećem desilo. Šteta što nisi bliže pa da ti ja zaljevamWink Dobro bi ga pođubrila pa bi se ugodno iznenadilaEmbarrassed
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2829303132 69>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.