Moja rascvjetana terasa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 69> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lantana imam velike planove sa tvojim lantanama...
Ako uspijem bit će i za dijeliti...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Računaj i na mene -pa makar bila i kopriva
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Misliš moja lantana, ovaj za mene ![]() I što ćeš moju lantanu ostaviti puncu na bigu ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Niho, ako bude nema problema.
Šmrcko, dobro si skužila... možda ne bi bilo loše da izmoliš koju krunicu da jadnica preživi!!!
![]() Ma jedna se mora primiti, danas sam još dvije zapelcala...
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
|
|
|
![]() |
|
Si zbrisala na godišnji, a moju lantanu ostavila svom puncu Alfiću
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nisam još, putujem u srijedu popodne.
A sve se razmišljam da ih nosim sa sobom, da ih ne upropasti...
![]() Mislim ja na tebe no sikiriki...
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Joooj i ja ću uskoro na godišnji, deset dana izbivanja pa onda dan doma i onda opet tri dana izbivanja... Uh, jadna ja bez vrteka mog!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Navratila sam - ti znaš čime sam ja kod tebe oduševljena - tvoje su surfinije bile nešto najljepše što sam vidjela.
Ali sam zastala kod gazanije, predivne, posebne i onog rasadnika lantana.
Nekako mi se čini da su lantane "in" ove godine. I moja je ove godine kao tvoja (moja jedna od lane2). Nisam je dizala u stabalca, ali ću zapelcati grančice za dogodine.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Anaida sjećaš se kada sam rekla da će moj Zamio krenuti samo nije svjestan toga???
Eh, samo da znaš da je KRENUO!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Hoya drago mi je da si tu!!!
Što se tiče mojih surfinija godinama su bile lijepe i one i pelargonije!!!
Ali na žalost ove godine mi je puno cvijeća napala razna vrsta uši, tako da sam u subotu demonstrativno bacila svoje plave surfinije, koje su inače prekrasne.
![]() ![]() ![]() ![]() A što se tiče ostalog cvijeća koje si nabrojala...to me je Lantana ove godine prosvijetlila i nije ni svjesna kako je učinila dobro djelo.
![]() Ako ti se nešto sviđa i želiš imati slobodno pitaj...
Pusaaaa
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
proljeće pa kod tebe nisam tako dugo bila i sve se rascvalo i zašarenilo
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Ovu godinu sam uzela u poljoprivrednoj ampulicu za uši i crvenog pauka. Ampulica je bila 10 kn i za 2 litra vode. I stvarno gamadi nije bilo. Tretirala sam od početka proljeća i tako treba napraviti, kad se zaraza proširi teže je se riješiti. I bila je dovoljna samo jedna ampulica za moj mini vrtek na balkonu
![]() Znači ima nade za lantanicu ![]() |
|
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
krasne lantane...ja nemam niti jednu
![]() |
|
![]() |
|
Što li je sa mojom lantanicom
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ma ti ne bi vjerovala ali izgleda da je živa!!!
Koliko sam si dala truda, da sam je posadila u teglicu i nosila sa sobom na more, dolje je zalijevala i mazila i pazila, te na kraju vratila u Zagreb.
Ali najbolje od svega je što mi ona moj trud uzvraća novim parom listića ( tek drugi par listića).
Nisam je smjela ostaviti na brigu svekru, jer mi je ostalo cvijeće katastrofa...izgleda da je previše zaljevao...
|
|
![]() |
|
Evo vrtila se naša sura sad će biti novog i lijepoga cvijeća ponovo
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Niho preda mnom je "nemoguća misija"!!!
![]() Cvijeće mi je tako jadno....jedina vesela vijest je da mi je kana prekrasno procvala dok me nije bilo...
|
|
![]() |
|
Žao mi je što ti se opet to sa cvijećem desilo. Šteta što nisi bliže pa da ti ja zaljevam
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |