anastazija - radovi |
Odgovori | Stranica <1 2829303132 48> |
Korisnik | |
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odlični podmetači..ma nek si i našu Kaću stavila na jedan ,sjeli su mi oni farmerski, ali onaj s cvjetnim vilama...definitivno moj favorit!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kaže mi mare-nostrum na pp da mi se paučina uhvatila na galeriju.
nisam baš nešto u formi ali evo nešto tek toliko da paučine pokupim....
tko jednom proba vješalice raditi, opet im se vraća. u mom slučaju ovaj puta ne baš u velikom stilu, ali šta je-tu je...
|
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i jedna kutijica napravljena u tri poteza...
i jedna fotka kutijica&upaljač da dobijete dojam koliko je zapravo mala
|
|
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tako je! Riješi se paučine, proljetno čišćenje! Taman spremam ormar i nekako bi mu baš godilo par ovih šarenih vješalica! Ova plava mi je baš mmmmmmm i to zbog točkica!
EDIT: Nisam znala da još imaš i kutijicu za pokazati! I pitala sam se kako to u 3 poteza dok nisam vidjela koliko je mala! Hahaha! Preslatka je! |
|
anastazija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
izzy, zašto uvijek imam osjećaj da me čekaš iza ćoška? napravit ćeš paranoika od mene!
i znala sam da ćeš se navući na točkice...
kutijica je kao one što dobiješ kod zlatara,samo je u ovoj bio USB stick. mislim,bez veze... šta će USB-u takva kutijica. ovako može biti za sitni nakit...
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vjesalice su prekrasne,bravo!
|
|
Izzy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nemoj biti paranoična - to je samo ona slavonska konekšn! Tektonska podrhtavanja odaju kada stavljaš nešto novo u svoju galeriju! Sitni nakit? Toga nema kod mene! Zapravo, kad malo bolje razmislim, kod mene nema NIŠTA sitnoga!
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...mačka je prekokrašna...idem je pronaći u printevima, baš po mjeri za MPK
|
|
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma da.........a kad bolje razmislim ni kod mene.........
anastazija viš kak je dobro da te malo prodrmam........odmah staviš slikice a i izzy osjeti podrhtavanje......
kako bi primavera (ma gdje je ta žena'?) rekla vješalica na tufnice je super a i druga nije za bacit.......jel to na njoj shabby?
a kutijica ah......kakva ideja,kakvo strpljenje ......na prvi pogled sam pomislila kako su ti divne velike pukotine.......a onda vidim upaljač
super kutijica za naušnice........male,da ti se ne petljaju u kosu
|
|
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sam gledala pukotine na kutijici, svaka čast na strpljenju, a poklopac i donji dio-super skombinirano!!!
Ukusno i s mjerom-to volim! Ajde sad jednu veću s ovim motivima, pliz!!! |
|
sanjam
Mladi grm Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...kako dobro si nas sve zavarala sa kutijicom, i meni je prvo palo u oči raspucavanje i baš se mislim koje lijepe velike pukotine kako je to uspjela...kada ono mala kutijica, nema veze isto je lijepa kao i vješalice...a ako imaš "recept" za veliko raspucavanje daj otkrij mi tajnu, skoro sam uzela 2K ali kako god pokušam dobijem neku "siću" od pukotina...
|
|
anastazija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
znam ja od čega izzy ima drhtavicu ... sigurno ne od mojih radova.... svašta je njoj na pameti
je, mare... to je shabby... bar je trebao biti
maredelmare, čitaš mi misli... baš sam si mislila o jednoj kutijici većoj od upaljača sa ovim motivom...
sanjam, uzmeš malu kutijicu pa pukotine izgledaju ogromne
jedina tajna velikih pukotina je debeli sloj stepa 2. i malo sreće...
svima hvala što ste navratile. jeste možda za
|
|
Šabica
Pustio korijenje Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasni radovi!
ne znam jel su mi dražia tanjuri ili kutijice... a mislim da se ni ne moram odlučiti |
|
Izzy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam za nešto, ali nisam sigurna šta ti je u toj čaši/šalici koju taj smajlić nateže!!! I molim malo diskrecije - nemoj da moram početi editirati postove gdje se spominje moje ime u kombinaciji sa nekakvim inkriminirajućim animacijama!
|
|
Biljana 59
Mladi grm Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sabby vjesalice i kutijica
|
|
anastazija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a u diskreciji je poanta i one šalice - nije prozirna pa uvijek možeš reći da piješ čaj
|
|
anastazija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
biljana,Šabica
|
|
prila
Mladi grm Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i kutijica i vješalice su divni!stvarno dobre pukotine
|
|
saara
Mladi grm Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam oduševljena tvojim radovima, ali tako je uvijek. Nije to neka novost. Od ove zadnje serije posebno bi izdvojila ova dva pjata. Klimt mi je naravno vauuuuuuuuuuuu, ali ova mačka i onaj drugi pjat. Uf!! Baš mrak.
|
|
Felina
Mladi grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vješalice su prave proljetne, a kutijica ovako minimalistička baš štosna.
|
|
Odgovori | Stranica <1 2829303132 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |