Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Lukovice i gomolji
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Amarilisi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Amarilisi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2829303132 85>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2012 u 10:55
jagodasmile120
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
pčelica7 View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 1966
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pčelica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2012 u 09:52
Originalno poslano od člana SolarWindKiss SolarWindKiss napisao:

Eh stvarno nije fol....evo jos malo i izgurah do 3. mjeseca a jos nisam uspjela nigdje u Mostaru da nadjem lukovice amarlilisa! Lakse je naci sjeme za hašiš! !
Jedino sam jednom prilikom u OBI-ju naisla na dva amarilisa, ali vec su bili u saksiji i jedan je procvjetao, ali je bio neugledne bijele boje a i poprilicno oronula izgleda tako da mi se nisu ni malo svidjeli..... Izgleda da su Morati da dignem ruke od amarilisa i ove godine!
Mislim da ima rješenje i za to, pogledaj ovdje (klik)!

Jagoda prekrasan ti je amarilis Thumbs%20Up

Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
Na vrh
keeka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 252
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje keeka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2012 u 09:29
Jagoda, amarilis ti je predivan, savrsen naprosto. Jel to mlada lukovica iliima koju godinu? Moji ti nisu ni do koljena, al ja sam tako sretna s njim, svaki dan ga gledam i pratim napredak, stvarno su iznimni.
Mislim da ti je stapka toliko velika jer je trazio svjetlost pa se malo izduzio.
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2012 u 00:06
Keeka lijep ti je bijeli amarilisClapClap
Danas je moj otvorio dva cvijeta od 5 koliko ih ima. Ustvari imao ih je 6, ali sam od silne pažnje jedan slomila, ali on je u maloj vazi...Cvijetna stapka je jako visoka nisam mjerila ali sigurno je visoka pola metra....Evo nekoliko današnjih slika...

Ovo je šesti otkinuti cvijet u vazi...

Na kraju još slika pojave nove cvijetne stapke drugog amarilisa..

sutra je novi dan
Na vrh
SolarWindKiss View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 100
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SolarWindKiss Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2012 u 15:15
Eh stvarno nije fol....evo jos malo i izgurah do 3. mjeseca a jos nisam uspjela nigdje u Mostaru da nadjem lukovice amarlilisa! Lakse je naci sjeme za hašiš! !
Jedino sam jednom prilikom u OBI-ju naisla na dva amarilisa, ali vec su bili u saksiji i jedan je procvjetao, ali je bio neugledne bijele boje a i poprilicno oronula izgleda tako da mi se nisu ni malo svidjeli..... Izgleda da su Morati da dignem ruke od amarilisa i ove godine!
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2012 u 13:52
Bez imalo pretjerivanja amarilisi su predivni!!!!
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2012 u 13:49
Keeka,hvala na savjetu ;-) Tvoj je prekrasan :-)

Na vrh
keeka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje keeka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2012 u 13:09

Ovako danas izgleda :) predivan je
Na vrh
keeka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje keeka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2012 u 12:13
Tea moji nisu na direktnom svjetlu i vidim da im to bas odgovara, stavi ih na svjetlo mjesto i uzivaj. Svaki dan ce se vidjeti bitna razlika.
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2012 u 12:10
kod mene  je crveni izbacio cvjetni pup (u slabo grijanom prostoru), ali imam i šatiranih nekoliko koji su mi u staroj kući i izgleda da su se smrzliConfused
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2012 u 11:42
Moji amarilisi u podrumu još spavaju zimski san.
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2012 u 10:40
Originalno poslano od člana keeka keeka napisao:

pčelica7 hvala na savjetu, znat cu za slj put
Tea hvala na podršci, kad ce tvoji ?

Evo danas primjetila da kreće ali s listovima.Da ga stavim na svijetlo ili da pričekam da izbaci cvjetnu stapku?Bar se nekaj s njim događaBig%20smile
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2012 u 23:16
Keka, Sara Clap
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2012 u 22:12

Predivni su vam amarilisi, moji su ostali u zemlji, malo pokriveni i zaštićeni, skinula sam im zaštitu i vidim da su živi, sada samo treba čekati.

RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2012 u 20:15
Keeka i Sara lijepi su vam amarilisi...Lijepo je dočekati njihov cvijet..Moj ću slikati sutra jer se dva cvijeta polako otvaraju...Ima 5 cvijetova a imao je 6 ali sam jedan nažalost od velike pažnje slomila...Sad je u posebnoj vazi možda i tako procvjeta...Jutros sam vidijela da jednom drugom amarilisu kreće cvijetna stapka...WinkWink
sutra je novi dan
Na vrh
keeka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje keeka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2012 u 19:14
pčelica7 hvala na savjetu, znat cu za slj put
Tea hvala na podršci, kad ce tvoji ?
Na vrh
pčelica7 View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 1966
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pčelica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2012 u 18:03
keeka, preporučena veličina slika za forum je 640x480, kad učitavaš slike izaberi tu veličinu i kasnije će ti sve slijedeće biti takve

ja isto čekam da se otvori cvijet...prekrasni su Sara i keeka Clap

Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2012 u 16:11
prva dva cvijeta su se otvorila:

...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2012 u 14:23
Uzivamo s tobom keeka
Na vrh
keeka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje keeka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2012 u 13:01
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2829303132 85>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,438 sekundi.